+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Student-stagiair(e) Corporate & Contracting Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Taylor Wessing

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Student-stagiair(e) Corporate & Contracting Amsterdam en Eindhoven

Taylor Wessing is voor de vestigingen in Amsterdam en Eindhoven op zoek naar een student-stagiair(e) Corporate & Contracting.

Challenge expectation, together
Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de commerciële praktijk. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met meer dan 1.200 professionele advocaten en notarissen die altijd naar het maximale resultaat streven, vanuit 28 vestigingen verspreid over 16 landen. Deze vestigingen combineren de beste nationale commerciële kennis met de internationale ervaring om integrale oplossingen aan te bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke rechtsgebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE, IT, privacy, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht, banking & finance en insolventierecht. In de Benelux is Taylor Wessing actief vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Over ons team
De sectie beweegt in het algemeen op ondernemingsrechtelijk vlak en richt zich specifiek onder meer op commercieel contractenwerk. Binnen dit aandachtsgebied zijn wij actief op het gebied van het opstellen, beoordelen en onderhandelen van verschillende soorten overeenkomsten, zoals distributie- , leverings- en handelsovereenkomsten, verschillende soorten overeenkomsten op het gebied van agentuur, sales, (in)koop en andere vormen van commerciële samenwerking. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij onderhandelingen over dergelijke samenwerkingen, vervullen daarbij de rol van lokale adviseur voor internationale partijen, en adviseren over de coördinatie en lokalisatie van modelcontracten. Onze sectie richt zich in verschillende teams op specifieke werkzaamheden en groepen cliënten. Andere focusgebieden binnen dit ondernemingsrechtelijk kader zijn het in breder verband werken aan en adviseren over herstructureringen, vennootschapsrecht, governance, ESG, en advisering over (internationale) fusies en overnames (M&A). De cliënten die onze specialisten bijstaan variëren van (middel)grote regionale en landelijke ondernemingen tot internationaal opererende multinationals, private equity fondsen, non-profit instellingen, zorginstellingen en woningbouwcorporaties.

Takenpakket
Als student-stagiaire(e) zal je werkzaam zijn op de sectie Corporate & Contracting in Amsterdam of Eindhoven en word je nauw betrokken bij alle dimensies van onze brede Corporate & Contracting praktijk, waaronder het begeleiden van transacties, het opstellen en beoordelen van commerciële contracten, het begeleiden van (her)structureringen, en advisering ten aanzien van corporate governance. Je werkt samen met andere specialisten binnen ons kantoor om onze cliënten te voorzien van integraal advies en ondersteuning.

Gevraagd

We need you!
Taylor Wessing biedt de kans om kennis te maken met de Corporate & Contracting praktijk en onze organisatie. Dus, ben jij in de laatste fase van je studie beland, bij voorkeur op het gebied van ondernemingsrecht en verbintenissenrecht, ben je zeer secuur en gedreven en wil je graag door middel van een stage ervaren hoe het is om in een internationaal advocaten- en notariskantoor te werken? Dan is Taylor Wessing the place to be!


Aanbod

Wat wij bieden
De stage betreft een periode van twee maanden en start in principe in mei of september. Je komt te werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verder groei in en buiten Nederland. Wij bieden je een internationale, leerzame omgeving met veel mogelijkheden om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding, een goed verzorgde lunch en ben je van harte welkom op de wekelijkse kantoorborrels.

Anoniem solliciteren
Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. We verzoeken je daarom om je documenten te anonimiseren. Denk daarbij aan naam, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat.

Je mailadres en telefoonnummer hebben we nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar zijn afgeschermd tijdens de selectieprocedure. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Apply now!
Ben jij de enthousiaste student-stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar Anne van Hilten via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in