+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Planontwikkelaar Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in een veelzijdige rol als planontwikkelaar in een vooruitstrevende organisatie die maatschappelijke projecten realiseert. Werk aan de ontwikkeling van zorgcentra, scholen en meer, met een focus op duurzaamheid en innovatie. Geniet van een moderne, flexibele werkomgeving, een bovengemiddeld salaris, een auto van de zaak, uitstekend pensioen en een hecht team dat teambuilding hoog in het vaandel heeft staan, met regelmatige activiteiten en uitjes. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wil jij werken in een slanke organisatie, met zeer moderne opvattingen over het bouwproces en maatschappelijke projecten ontwikkelen? Dan mag je natuurlijk verder lezen. Maar je kan ook direct reageren, want dan is dit de vacature voor jou! Mijn opdrachtgever is allesbehalve een traditioneel bouwbedrijf. Zij zijn actief in de maatschappelijke sector en bouwen zorgcentra, kerken, scholen, etc. Ter uitbreiding van het team mag ik op zoek naar een planontwikkelaar.


Functie

Als planontwikkelaar inventariseer je de behoefte van de klant en vertaal je dat richting de engineering naar een ontwerp. Hierbij heb je een scherp oog voor haalbaarheid, planning en budget en mik je op optimalisatie van het proces aan de voorkant, waardoor je een maximaal rendement haalt. Uiteraard houd je alle omgevingsfactoren goed in de gaten, want duurzaamheid, zoveel mogelijk gasloos bouwen en circulair bouwen, staan hoog in het vaandel. Je schakelt met de interne organisatie, opdrachtgever, gemeentes en overige betrokken partijen en begeleidt zodoende het project naar de realisatiefase.


Eisen
  • HBO werk- en denkniveau (bouwkunde)
  • Commercieel ingesteld
  • Communicatief vaardig
  • Beschikt over een netwerk in de bouw

Voorwaarden

Mijn opdrachtgever biedt je een moderne en flexibele werkomgeving met veel vrijheid. De salariëring is ruim boven marktconform en vanzelfsprekend horen een auto en alle communicatiemiddelen erbij. Daarnaast ben je werkzaam in de bouw en infra en daarom zijn de secundaire voorwaarden, zoals pensioen, zeer goed geregeld. De organisatie is plat, flexibel en je collega’s ontvangen je enthousiast, want de saamhorigheid is groot. Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt en er is veel aandacht voor de ontwikkeling van het teamgevoel, met diverse activiteiten, borrels, weekenden weg, enz.


Extra

Ben jij deze planontwikkelaar met een commercieel netwerk? Dan ga ik graag met je aan tafel! Ben je dat niet, maar wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Ook dán ga ik graag aan tafel met je. Dus reageren kan altijd!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in