+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Begeleider Wonen Omloop 42/Daalweg 43 Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 21 - 28 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.338 - € 3.294 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie heb je echt de tijd om met cliënten te werken en zorg te bieden. Je helpt mensen met verschillende zorgbehoeften, van gesprekken voeren tot het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je werkt in een team op twee verschillende locaties. Warme zorg en het bieden van een fijne dag staan centraal. Je krijgt een jaarcontract, kans op een vast contract, en een salaris volgens de CAO. Ook zijn er veel mogelijkheden voor scholing en extra voordelen zoals korting op sporten. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag écht tijd hebben voor de cliënten, een uitdagende combinatie tussen begeleiden en intensieve zorg en werk je graag redelijk lange diensten. Dan is dit de baan die je zoekt! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een uitdaging niet uit de weg gaat en waarbij het verzorgen van een fijne dag voor de cliënten centraal staat. Word jij blij van deze speerpunten? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!  
We zoeken meerdere Begeleiders!


Werkplek

Binnen team Omloop 42/Daalweg 43 ben je afwisselend werkzaam op één van de twee woningen. Het zijn twee woningen waar 6 cliënten wonen. Op één dag werken 4 collega’s per woning, je werkt altijd samen.

Op beide woningen wonen cliënten met psychogeriatrische problemen. Daarnaast hebben de cliënten allemaal een ander niveau waardoor je bij de één een gesprek kan voeren en je bij de ander juist naar kleine signalen moet kijken.

Omloop 42: Alle cliënten hebben behoefte aan verzorging, waarbij soms ook verpleegtechnische handelingen worden uitgevoerd. Enkele cliënten hebben wat meer probleemgedrag, voortkomend uit de psychogeriatrische aandoening.

Daalweg 43: Hier wonen licht verstandelijk beperkte cliënten met een bijkomende psychogeriatrische aandoening die niet meer volledig mee kunnen in de maatschappij. De uitdaging ligt hier in de overgang van zelfstandig wonen naar een besloten woonvorm, waar je de cliënt zoveel mogelijk zelf laat doen en waar nodig steeds meer over gaat nemen.

Warme zorg is op beide woningen van groot belang, afgestemd op de behoeften van de cliënt. Van fysiek knuffelen tot een luisterend oor, beide zijn heel erg belangrijk op deze twee groepen. Cliënten wonen in hun laatste levensfase op deze locatie, daardoor komt palliatieve zorg ook regelmatig voor. Hierbij hoort de laatste zorg in de stervensfase, comfort voor de cliënt en het ondersteunen van familieleden.


Functie

Je bent met je team verantwoordelijk voor de ondersteuning, verzorging en het activeren van cliënten met verschillende vormen van dementie in verschillende stadia. Hierbij lopen je taken uiteen van het bewust creëren van een prettig leefklimaat, de verzorging/verpleging en het aanbieden van een zinvolle dag invulling. Dit gebeurt allemaal in een huiselijke setting, waarbij de principes van kleinschalig wonen voorop staan. Het creëren van sfeer, veiligheid en geborgenheid is van groot belang binnen je functie. Warme zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Ook draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.

De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.30 uur.


Wij bieden jou
  • Een werkomgeving in een ervaren en enthousiast team
  • Een afwisselende en uitdagende baan in een fijne en leerzame omgeving
  • Ons gezamenlijk doel is om cliënten een goed leven te bieden, daarbij wordt een actieve en initiatiefrijke houding zeker gewaardeerd
  • Een jaarcontract voor 21 – 28 uur per week
  • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 met minimaal €2338,- en maximaal €3294,-. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
  • 2-daags introductieprogramma
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten
Wij vragen

Je bent in het bezit van een relevant diploma zorg en welzijn niveau 3. Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Je kunt solliciteren via de button op deze pagina. Wij ontvangen graag je CV en motivatie.

Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie Neem voor meer info contact op met Ardi Donkers (Teamleider) via 06-22956642 ma t/m vrij ochtend) of neem hier alvast een kijkje:

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in