+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Accountmanager Werving & Selectie (Marketing & Communicatie) Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van werving & selectie bij de marktleider en breng jouw Marketing & Communicatie expertise tot leven. Geniet van een competitief salaris, een leaseauto, smartphone, en een ongelimiteerde bonusregeling, naast flexibele werktijden en een uitgebreid inwerkprogramma. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Heb jij je eerste jaren in de werving & selectie of uitzendbranche erop zitten en ben jij toe aan een nieuwe stap? Of ben jij een Marketing & Communicatie specialist en wil jij jouw vakinhoudelijke kennis tot uiting brengen in de werving en selectie branche? Lees dan snel deze vacature bij de marktleider op het gebied van Werving & Selectie! Yacht is op zoek naar een 360 graden Consultant Werving & Selectie voor het vakgebied Marketing & Communicatie.


Jouw rol

Je gaat aan de slag als Consultant Werving en Selectie in de regio Zuid-Oost Nederland. Waar je precies woont, maakt voor deze hybride rol niet uit. Je werkt zelfstandig en plant je eigen agenda. In deze 360 graden rol ga jij op zoek naar nieuwe klanten en ben jij de adviseur en relatiebeheerder voor jouw bestaande klanten. Maar ook ga jij aan de slag met de vacatures die jij ophaalt bij jouw klanten. Jij gaat ervoor om de geschikte kandidaat te vinden en op basis van werving en selectie te bemiddelen.

In deze rol ga jij je focussen op het vakgebied Marketing & Communicatie. Jij werkt in de regio Zuid-Oost Nederland op een van de Yacht kantoren in Eindhoven of Maastricht, bij je klant in de regio, of je werkt een paar uurtjes vanuit huis. Een keer per twee weken zie je jouw team live in Utrecht. De overige dagen heb je met name online contact met je collega's of zoeken jullie elkaar wat vaker op op kantoor. Dit kan zijn in de dagelijkse scrum of om even te sparren met een collega uit het vakgebied. Voor deze rol ben jij veel onderweg, daarom krijg je van ons een leaseauto.


Wat ga je doen?
  • Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor het proces van verbinden van kandidaten en opdrachtgevers binnen het vakgebied Marketing & Communicatie. Dit begint met acquisitie en eindigt met relatiebeheer.

  • Je hebt de vrijheid om je eigen effectieve acquisitie manier te toetsen. Binnen Yacht is ruimte voor innovatie, met output centraal.

  • Je stelt prioriteiten met jouw projectmanagementvaardigheden.

  • Je geeft het beste advies aan opdrachtgevers en kandidaten door je commerciële en analytische inzicht.

  • Je stelt aantrekkelijke, wervende vacature- en advertentieteksten op. 

  • Jij gaat nieuw talent aantrekken: via verschillende kanalen trek je getalenteerde professionals uit de markt. 

Waarom Yacht?

Werken bij de nummer 1 hr-dienstverlener van Nederland biedt jou tal van voordelen. In een inspirerende werkomgeving ga jij samen met professionele en gemotiveerde collega’s aan de slag. Carrièremogelijkheden zijn er in overvloed. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, neem deel aan innovatieve projecten en kies je eigen pad in een diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland.

Yacht biedt een professionele, competitieve werkomgeving die wordt beloond met bonussen. Je wordt gefaciliteerd met alle benodigdheden die nodig zijn voor het succesvol opbouwen van je kandidaten- en opdrachtgevers portfolio. Daarnaast biedt Yacht:

  • Een uitstekend salaris van €4000 - €7000 bruto per maand obv. 40 uur (47k-84k OTE per jaar). Dit is inclusief vakantiegeld, benefit budget en bonus (on target).

  • Daarnaast een aantrekkelijke, ongelimiteerde bonusregeling, waarbij je OTE kan stijgen bij outperformance. 

  • Secundaire voorwaarden, zoals een leaseauto, smartphone/laptop, aandelenregeling, onkostenvergoeding en thuiswerkplekvergoeding.

  • Flexibele werktijden. Goede balans tussen kantoor-thuiswerken. Er is vrijheid en zelfstandigheid op de werkvloer, je wordt beoordeeld op output.

  • Een uitgebreid en intensief inwerkprogramma met incompany trainingen.

  • Volop ruimte voor groei en ontwikkeling.

  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra bij te kopen.

Over jou

In de functie van Consultant Werving en Selectie binnen het vakgebied Marketing & Communicatie speel jij de sleutelrol tussen opdrachtgevers en kandidaten op hun reis naar succes. Als ervaren consultant met enige levens- en werkervaring, ben je in staat om opdrachtgevers van oplossingen op maat te voorzien en kandidaten te begeleiden met waardevol loopbaanadvies. Jouw diepgaande branchekennis en uitgebreide netwerk dragen bij aan het realiseren van de perfecte match. Wij hopen dat je het volgende meebrengt:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol (werving en selectie of 360 graden rol, bijvoorbeeld als Intercedent).

  • Hbo- of wo-werk- en denkniveau met een afgeronde bachelor.

  • Resultaatgerichtheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Een veelzijdige set vaardigheden, waaronder commercieel inzicht, bedrijfskundige expertise, HR-kennis en projectmanagementvaardigheden.

  • Een bestaand relevant netwerk of de gave om er snel een op te bouwen binnen jouw sector. Jij gaat je eigen klanten en vacatures binnenhalen!

  • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, waaronder empathie, luisterbereidheid, integriteit en vastberadenheid.

  • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Als dit profiel overeenkomt met jouw ervaring en vaardigheden, dan biedt deze rol bij Yacht de ideale kans om jouw expertise in werving en selectie verder te ontwikkelen. Wacht niet langer en start jouw reis naar succes met ons. Veel succes met je sollicitatie!


Solliciteren

Enthousiast geworden over de functie Consultant Werving & Selectie binnen het vakgebied Marketing & Communicatie? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Ik help je graag verder. Je kan mij (Sanne Vink, Talent Acquisition Specialist) bereiken via de mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of op nummer 06-81333858. #perm

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in