+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Tegelzetter Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als tegelzetter ben je een echte specialist in zetwerk en lijmwerk. Je werkt vaak zelfstandig en je adviezen zijn belangrijk. Je krijgt de kans om te groeien door verschillende opleidingen. Je werkt met verschillende collega's en in zowel leegstaande als bewoonde woningen. We bieden een goed salaris en je kunt kiezen hoe vaak je betaald krijgt. Er is een pensioenregeling en de kans op een vast contract. Je spaart voor leuke extra's en kunt gratis cursussen volgen. Ook zijn er gezellige borrels. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Of het nu gaat om zetwerk of lijmwerk, jij bent de specialist. Als tegelzetter werk je vaak zelfstandig en lever je vakwerk af. Je adviezen worden gewaardeerd, maar je staat er nooit alleen voor. Via ons krijg je de kans om verschillende opleidingen te volgen en werk je samen met collega's uit diverse vakgebieden. Je werkt zowel in leegstaande als bewoonde woningen, waardoor je regelmatig in contact komt met bewoners.


Ben jij het?

Je hebt een afgeronde opleiding tot tegelzetter of enkele jaren ervaring in het vak. Kennis van zowel lijm- als zetwerk is een pré, maar je bent bereid om dit bij te leren. Een rijbewijs B en VCA Basis zijn vereist, maar je kunt ook via ons je VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

We bieden een salaris op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring, startend bij €2.800,- bruto per maand. Je hebt de keuze tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Pensioenopbouw verloopt via een regeling die het beste bij jou past en bij goed functioneren kun je snel een vast contract verwachten. We willen dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je langdurig met plezier kunt werken. Met ons spaarsysteem spaar je met ieder gewerkt uur voor gereedschappen, cadeaus en uitjes. Jaarlijks kun je kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook verwelkomen we je graag op onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Bij Faber vind je projecten die perfect aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk blijft gaan en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek jouw mogelijkheden!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in