+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectmonteur Kunstof Leidingwerk Zwembadtechniek Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Samenwerkingsverband van 150 installateurs – Stichting Flexpool Installatietechniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als Projectmonteur Kunstof Leidingwerk in de Zwembadtechniek, werk je aan het installeren van leidingen in verschillende projecten, zowel in als buiten het land. Je reist regelmatig voor je werk, maar dit wordt goed beloond. Je maakt deel uit van een hecht team van monteurs. Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf met een groot netwerk van collega's. Hier staat vrijheid, plezier en samenwerking centraal. Je krijgt de kans om in een team te werken waar iedereen op elkaar kan rekenen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

OVER DE VACATURE: PROJECTMONTEUR KUNSTSTOF LEIDINGWERK ZWEMBADTECHNIEK
Voor de vacature Projectmonteur Kunstof Leidingwerk Zwembadtechniek zoeken wij een nieuwe collega die vast in dienst gaat bij dit bedrijf. Je draagt als Projectmonteur kunststof Zwembadtechniek de verantwoordelijkheid voor de installatie van kunststof leidingen bij klanten. Deze klanten bevinden zich zowel binnen als buiten de landsgrenzen. Het betreft een zelfstandige rol waarbij je een diversiteit aan klanten en projecten tegenkomt in de Benelux.
Gezien de frequentie van projecten op locaties verder weg, wordt er van je verwacht dat je bereid bent om regelmatig op reis te gaan. Dit wordt ruim gecompenseerd met een mooie vergoeding.
Aangezien je doordeweeks veel tijd van huis doorbrengt is er binnen het team van monteurs een hechte band opgebouwd; iedereen kan op elkaar rekenen. Er wordt samen hard gewerkt en ook heel veel gelachen!
Over dit bedrijf:
Deze installateur heeft een landelijk netwerk aan zusterbedrijven; waarbij je met ruim (in)direct met 1500 collega’s samenwerkt/ met een netwerk van 22 vestigingen en een team van 1.500 collega's. Wat deze werkgever onderscheidt? Je gaat aan de slag bij een echt familiebedrijf, waarbij vrijheid, plezier in je werk centraal staat en er een sterke onderlinge verbondenheid is.

Gevraagd

Voor deze vacature bied jij:
  • Ervaring als loodgieter en/of monteur kabels en/of leidingen.
  • Een opleiding werktuigbouwkunde op mbo niveau 3
  • Je bent bereid om in de kost te gaan. Veel projecten zijn is in België/Luxemburg; hiervoor ben je geregeld een aantal dagen van huis . Dit uiteraard tegen een mooie betaling en volledig verzorgd met maaltijden en overnachting.


Aanbod

Zij bieden jou:
  • Bruto maandsalaris tussen € 2700 en € 3700, afhankelijk van ervaring en opleiding
  • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen.
  • Je kunt gebruiken van het scholingsfonds zodat je je continu kunt ontwikkelen!
  • Ook kun je gebruik maken van het trainingen in het eigen opleidingscentrum; deze werkgever biedt jou de dus volop de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.


Salaris

€ 2.700 - € 3.700 p/m
van de salarisrange kan worden afgeweken

Bedrijfsomschrijving

De aanpak van Flexpool Installatietechniek:
1. We starten met een (digitale) kop koffie; dat mag ook ’s avonds;
2. Samen inventariseren we jouw wensen en kijken of de betreffende vacature en werkgever bij jou past; als dat zo is stellen we jou voor op deze vacature.
3. Het is heel goed mogelijk dat andere bedrijven ook geïnteresseerd zijn in een kandidaat zoals jij. Wij stellen een anoniem zoekprofiel op en benaderen hiermee onze installateurs; we zijn daarmee jouw ‘personal vacature shopper’:
4. Het complete overzicht van baanmogelijkheden delen we graag met je; inclusief onze kennis over culturen, teams, projecten, en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze installateurs.
5. Vervolgens kies jij met welke installateurs je wel en niet wenst kennis te maken; wij organiseren de kennismakingsgesprekken, rondleidingen en meeloopdagen,
6. Heb je vervolgens voldoende gesprekken gevoerd en is je keuze gemaakt? Dan ga je rechtstreeks in dienst tegen de arbeidsvoorwaarden die jezelf bent overeengekomen.
7. En uiteraard komen we je graag feliciteren met dé Flexpool taart!

13. Selecteer vervolgens de buitenlandse kandidaten niet kunnen solliciteren, de je de vacature zelf verwijderd als deze is vervuld, dat de vacature snel moet worden ingevuld.
14. CV-database matching hoef je bij Monteurs, tekenaars, calculators en projectleiders functie NIET aan te vinken. En buiten die ‘’normale’’ functies overleg je even met Caroline of Pascale of je dat moet aanvinken.
Anders loopt de inbox heel erg vol met Cv’s die we niet kunnen gebruiken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in