+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Monteur Kunststof Zwembadtechniek Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Samenwerkingsverband van 150 installateurs – Stichting Flexpool Installatietechniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

We zoeken een Monteur Kunststof leidingtechniek Zwembaden. Je gaat kunststof leidingsystemen in elkaar zetten, installeren en testen. Dit doe je op verschillende plekken in het land, zoals bij zwembaden en industrieen. Je werkt aan korte projecten van ongeveer 2 weken. Het is een kans om veel van Nederland te zien terwijl je werkt. Je komt te werken bij een familiebedrijf waar vrijheid en plezier belangrijk zijn. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

OVER DE VACATURE: MONTEUR KUNSTOF LEIDINGTECHNIEK ZWEMBADEN

Voor de vacature Monteur Kunststof leidingtechniek Zwembaden zoeken wij een nieuwe collega voor een direct vast dienstverband. Als Monteur Kunststof leidingtechniek Zwembaden draag je de verantwoordelijkheid voor het assembleren, installeren en testen van kunststof leidingsystemen. Als ervaren professional ben je hiermee al bekend. Je werkt met diverse soorten kunststoffen zoals PVC, PE, PP, PVDF en PPR.
Je werkt afwisselend aan kortlopende projecten van gemiddeld 2 weken bij verschillende soorten klanten zoals: waterschappen, gemeentes, zwembaden, industrieën en chemische bedrijven. Wat voor klus het ook is, je ontdekt de veelzijdigheid van Nederland doordat je projecten door het hele land hebt. Een mooie kans om het land te verkennen terwijl je aan het werk bent!
over dit bedrijf:
Deze installateur heeft een landelijk netwerk aan zusterbedrijven; waarbij je met ruim (in)direct met 1500 collega’s samenwerkt/ met een netwerk van 22 vestigingen en een team van 1.500 collega's. Wat deze werkgever onderscheidt? Je gaat aan de slag bij een echt familiebedrijf, waarbij vrijheid, plezier in je werk centraal staat en er een sterke onderlinge verbondenheid is

Gevraagd

Voor deze vacature bied jij:
  • Mbo werk en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als installatiemonteur binnen de werktuigbouwkunde, installatietechniek of kunststoftechniek
  • Een rijbewijs B


Aanbod

Zij bieden jou:
  • Bruto maandsalaris tussen € 2500 en € 3500, afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Een goede pensioenregeling bij PMT.
  • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen.
  • Je mag gebruik maken van het scholingsfonds; waarbij je jaarlijks een opleidingsbudget hebt.
  • Ook kun je gebruik maken van het trainingen in het eigen opleidingscentrum; deze werkgever biedt jou de dus volop de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.
  • Bus van de zaak


Salaris

€ 2.500 - € 3.500 p/m
van de salarisrange kan worden afgeweken.

Bedrijfsomschrijving

De aanpak van Flexpool Installatietechniek:
1. We starten met een (digitale) kop koffie; dat mag ook ’s avonds;
2. Samen inventariseren we jouw wensen en kijken of de betreffende vacature en werkgever bij jou past; als dat zo is stellen we jou voor op deze vacature.
3. Het is heel goed mogelijk dat andere bedrijven ook geïnteresseerd zijn in een kandidaat zoals jij. Wij stellen een anoniem zoekprofiel op en benaderen hiermee onze installateurs; we zijn daarmee jouw ‘personal vacature shopper’:
4. Het complete overzicht van baanmogelijkheden delen we graag met je; inclusief onze kennis over culturen, teams, projecten, en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze installateurs.
5. Vervolgens kies jij met welke installateurs je wel en niet wenst kennis te maken; wij organiseren de kennismakingsgesprekken, rondleidingen en meeloopdagen,
6. Heb je vervolgens voldoende gesprekken gevoerd en is je keuze gemaakt? Dan ga je rechtstreeks in dienst tegen de arbeidsvoorwaarden die jezelf bent overeengekomen.
7. En uiteraard komen we je graag feliciteren met dé Flexpool taart!

13. Selecteer vervolgens de buitenlandse kandidaten niet kunnen solliciteren, de je de vacature zelf verwijderd als deze is vervuld, dat de vacature snel moet worden ingevuld.
14. CV-database matching hoef je bij Monteurs, tekenaars, calculators en projectleiders functie NIET aan te vinken. En buiten die ‘’normale’’ functies overleg je even met Caroline of Pascale of je dat moet aanvinken.
Anders loopt de inbox heel erg vol met Cv’s die we niet kunnen gebruiken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in