+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Installatietechniek Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Samenwerkingsverband van 150 installateurs – Stichting Flexpool Installatietechniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als Servicemonteur Installatietechniek werk je zelfstandig op verschillende plekken in Brabant. Je lost problemen op en zorgt voor het onderhoud van installaties. Soms werk je samen met collega's aan grotere projecten. Je komt bij veel verschillende soorten bedrijven, zoals ziekenhuizen en scholen. Dit bedrijf zorgt goed voor zijn werknemers en je maakt deel uit van een team dat altijd klaarstaat om te helpen. Je leert veel over nieuwe technieken en werkt in een leuk team. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

OVER DE VACATURE; SERVICEMONTEUR INSTALLATIETECHNIEK
Voor de vacature Servicemonteur Installatietechniek zoeken wij een nieuwe collega. Je werkt zelfstandig op diverse locaties in Brabant. Of het nu gaat om het verhelpen van storingen in comfortinstallaties, het controleren van cv-ketels en luchtbehandelingssystemen, of het uitvoeren van kleine uitbreidingen, jij draait er je hand niet voor om.
Ook hoort Preventief onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties bij jouw takenpakket. Bij grotere projecten of vervangingen schakel je jouw collega's in, zodat je weer snel verder kunt met jouw werk.
Over dit bedrijf:
Dit bedrijf biedt complete technische oplossingen voor nieuwbouwprojecten en grote renovaties. Inclusief advies en beheer- en onderhoudsdiensten voor gebouwgebonden installaties. hun klanten zijn vooral actief in Care & Cure, Onderwijs, Commercieel Vastgoed en Logistiek. Dit betekent dat je een kijkje krijgt in verschillende omgevingen. Passie voor het vak en techniek centraal, en streven ze naar professionele oplossingen en samenwerking, want je staat er nooit alleen voor.
Je gaat aan de slag bij de afdeling Maintenance die verantwoordelijk is voor onderhoud, storingen en projecten. hierbij worden de nieuwste technologieën gebruikt. Binnen deze afdeling werk je aan diverse contracten. Je wordt onderdeel van een contractteam, bestaande uit een contractmanager, contractbeheerder, servicecoördinator en een team van servicemonteurs. Deze teams omvatten 5-10 servicemonteurs met specialisaties in elektrotechniek of werktuigbouwkunde.

Gevraagd

Voor deze vacature bied jij:
  • Een afgeronde MBO 3-4 opleiding.
  • Bij voorkeur heb je een diploma in de richting van Installatietechniek.
  • Je hebt een VCA-diploma (heb je deze niet? Geen probleem dan zorgen wij dat jij deze kunt behalen).


Aanbod

Zij bieden jou:
  • Bruto maandsalaris tussen € 2900 en € 3500, afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Auto van de zaak
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Pensioenregeling PMT
  • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
  • Collectieve verzekeringen


Salaris

€ 2.900 - € 3.500 p/m
van de salarisrange kan worden afgeweken.

Bedrijfsomschrijving

De aanpak van Flexpool Installatietechniek:

1. We starten met een (digitale) kop koffie; dat mag ook ’s avonds;
2. Samen inventariseren we jouw wensen en kijken of de betreffende vacature en werkgever bij jou past; als dat zo is stellen we jou voor op deze vacature.
3. Het is heel goed mogelijk dat andere bedrijven ook geïnteresseerd zijn in een kandidaat zoals jij. Wij stellen een anoniem zoekprofiel op en benaderen hiermee onze installateurs; we zijn daarmee jouw ‘personal vacature shopper’:
4. Het complete overzicht van baanmogelijkheden delen we graag met je; inclusief onze kennis over culturen, teams, projecten, en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze installateurs.
5. Vervolgens kies jij met welke installateurs je wel en niet wenst kennis te maken; wij organiseren de kennismakingsgesprekken, rondleidingen en meeloopdagen,
6. Heb je vervolgens voldoende gesprekken gevoerd en is je keuze gemaakt? Dan ga je rechtstreeks in dienst tegen de arbeidsvoorwaarden die jezelf bent overeengekomen.
7. En uiteraard komen we je graag feliciteren met dé Flexpool taart!
13. Selecteer vervolgens de buitenlandse kandidaten niet kunnen solliciteren, de je de vacature zelf verwijderd als deze is vervuld, dat de vacature snel moet worden ingevuld.
14. CV-database matching hoef je bij Monteurs, tekenaars, calculators en projectleiders functie NIET aan te vinken. En buiten die ‘’normale’’ functies overleg je even met Caroline of Pascale of je dat moet aanvinken.
Anders loopt de inbox heel erg vol met Cv’s die we niet kunnen gebruiken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in