+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Spuiter Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,24 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij DAF Trucks zoeken we een Spuiter voor de Onderdelen Lakstraat. Je gaat werken met verschillende verflagen op onderdelen van DAF vrachtwagens. Dit doe je in een team dat altijd streeft naar de beste kwaliteit. Je krijgt een kans om door te groeien en te leren. Het werk is in 3 ploegen, dus je werkt op verschillende tijden. Ook is er een mogelijkheid om in de toekomst vast bij DAF Trucks te werken. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Bij DAF Trucks in Eindhoven zijn we op zoek naar een Spuiter met enige ervaring voor de Onderdelen Lakstraat (OLS). Het betreft een uitzendovereenkomst met uitzicht/mogelijkheid op vast dienstverband. Ben jij een spuiter met ervaring? Kun jij goed samenwerken en werk je graag in een grote productieomgeving? Lees dan verder.

wat bieden wij jou
  • €17,24 Bruto per uur (Exclusief ploegentoeslag)
  • Fulltime baan met uitzicht op vast contract
  • DAF Bus-Transport mogelijk
  • 3 ploegen dienst
  • 34% ploegentoeslag in avond- en nachtdienst
  • Mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen
wie ben jij

Je wordt natuurlijk niet zomaar spuiter in dit top team bij DAF Trucks. Hiervoor heb je wel enige ervaring nodig met spuiten. Daarnaast vragen we een fulltime beschikbaarheid van 3 ploegen.

  • Spuitervaring
  • Beschikbaarheid in 3 ploegen
  • Beheersing van Nederlandse en/of Engelse taal
wat ga je doen

Binnen de Onderdelen Lakstraat (OLS) van DAF Trucks worden vele onderdelen van de DAF vrachtwagen bewerkt met een bepaalde verflaag of coating. Denk hierbij een verschillende kleuren op wens van de klant. Daarnaast worden ook bepaalde coatings aangebracht om onderdelen hittebestendig te maken. Hierbij zijn het voeren van bepaalde kwaliteitscontroles belangrijk. Naast de spuitwerkzaamheden zijn er ook bepaalde werkzaamheden om de producten klaar te maken om in de spuitbox te gaan of om ze op de juiste manier te verpakken voor de productie nadat alle verflagen en coatings zijn uitgehard en opgedroogd.

waar ga je werken

DAF Trucks is een grote vrachtwagen producent, liggen in Eindhoven. Op dit terrein heb je verschillende fabrieken die uiteindelijk samen de DAF Trucks produceren. Binnen de lasgroep in de Plaat Komponenten Fabriek (PKF) kom je in een omgeving te werken die metaal ademt. Je bent met je team continu op zoek om de gemaakte producten te verbeteren. Kwaliteit en resultaatgerichtheid zijn erg belangrijk en dienen ten alle tijden gehanteerd te worden.

Bekijk onderstaande video om alvast een kijkje te nemen bij jouw nieuwe werkgever.

sollicitatie

Ben jij de Spuiter die het topteam van DAF wil komen versterken? Solliciteer dan nu via de onderstaande button! Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden bij DAF met je te bespreken. We spreken elkaar snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in