+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Begeleider complex gedrag, Nuenenseweg 5 Boven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 18 - 28 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.617 - € 3.535 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een team dat echt samenwerkt. We helpen clienten met een verstandelijke beperking en zorgen dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen zijn. Elke dag is anders en je leert veel. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en eigen ideeën in te brengen. Ook zijn er veel trainingen die je kunt volgen. Plus, je kunt kiezen uit extra s zoals korting op sporten. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Cliënten een leven te bieden waar ze zelf tevreden over zijn gaat niet altijd even makkelijk en is voor de cliënten binnen de Nuenenseweg, maar ook voor ons als team, een hele uitdaging. We doen dit dan ook echt samen en staan hierin voor elkaar klaar waar dat nodig is. Sta jij stevig in je schoenen, beschik je over een gezonde dosis humor en ben je op zoek naar een werkplek waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan snel !


Werkplek

Locatie Nuenenseweg 5 ligt tegen het woonpark Eckartdal aan. Binnen de locatie wonen  cliënten met ieder een eigen appartement. De cliënten zijn tussen de 18 en 65 jaar oud de meeste van hen hebben een LVB + indicatie. De cliënten hebben allemaal hun eigen hulpvragen en we proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de individuele behoeftes en wensen van de cliënt. We bieden hen een omgeving waarin zij, daar waar het kan, de ruimte krijgen om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. De begeleidingsvragen van de cliënten liggen voornamelijk op het gebied van omgaan met wat er om hen heen en in de maatschappij gebeurt.

Bij de cliënten gaat de verstandelijke beperking gepaard met een psychiatrische en/of autistische stoornis en hechtingsproblematiek. De cliënten vragen om zeer intensieve begeleiding, (lichte) verzorging en gedragsregulering. De cliënten hebben individuele afspraken over wonen, dagbesteding en andere activiteiten. Ze worden hierin individueel begeleid. Door de cliënten individueel te ondersteunen, proberen we hen te helpen om hun leven zodanig vorm en inhoud te geven dat zij hier zelf tevreden over kunnen zijn. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de signalen die de cliënten (on)bewust afgeven, oppikt, herkent, deze in de juiste context plaatst en er adequaat op anticipeert. Dit is een bijzondere opgave.

Als team vinden we het belangrijk dat jij cliënten ook zo zelfstandig mogelijk wilt laten functioneren en ze hierbij stimuleert. Het is belangrijk dat je de wereld voor de cliënten voorspelbaar kunt maken. Verder dien je een cliënt actief te benaderen want vaak vragen deze cliënten pas om hulp als het te laat is.


Functie

Als Begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Je kijkt hierbij naar de persoonlijke behoefte van de cliënt en stemt je begeleiding hierop af. Dit doe je samen met je collega’s en je krijgt hierbij indien nodig, extra ondersteuning van andere disciplines bijv. de Gedragsdeskundige, Logopedist en Arts. Naast cliëntgebonden taken voer je ook algemene taken uit binnen het team.

Begeleiden vanuit eigen inzicht, inzien wanneer cliënt aandacht nodig heeft als deze de vraag zelf niet kan stellen. je moet sterk in je schoenen staan aangezien cliënten verbaal sterk kunnen zijn, maar ook de  nodige verbale agressie kunnen tonen. Persoonlijke bedreigingen zijn daar geen uitzondering. belangrijk is dat jij in een gepaste afstand nabijheid kunt begeleiden


Wij bieden jou
  • Je komt te werken in een gezellige werkomgeving, in een vast team van professionele en gezellige collega’s  Door de diversiteit en de dynamiek van de problematieken van onze cliënten, is geen dag hetzelfde
  • Een plek waar je veel nieuwe werk- en leerervaring op doet
  • Een werkplek waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • Een jaarcontract tussen 18 en 28  uur per week Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 van minimaal €2617,- en maximaal €3535,- bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
  • 2-daags introductieprogramma
  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing
  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen
  • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten
Wij vragen

Je bent in het bezit van een relevant diploma 3. Wij vinden het daarnaast van belang dat je enthousiast bent over het werken in deze functie en dat je beschikt over de juiste competenties en eigenschappen om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet.


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Een motivatiebrief is niet nodig. Binnen drie werkdagen nemen wij telefonisch contact met je op en gaan we in gesprek over jouw wensen en motivatie. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 7 mei 2024.

Voor inhoudelijke vragen neem je contact op met Robin Hendriks (Gedragsdeskundige) via 0616305891.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in