+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Technisch Vastgoed Inspecteur Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

https://www.vbtgroep.nl/

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.850 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van vastgoed met een veelzijdige rol als Vastgoedinspecteur. In deze functie ben je cruciaal in het inspecteren van diverse objecten en het opstellen van Meerjaren Onderhoudsplannen. Werk in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, dankzij een breed scala aan vastgoedtypen en opdrachtgevers. Jouw expertise draagt bij aan de duurzaamheid en kwaliteit van vastgoedbeheer. Ontdek een baan vol uitdaging en afwisseling binnen een innovatief en ondernemend team. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een technische achtergrond en passie voor vastgoed en verduurzaming? Ben jij analytisch, pro-actief, zelfstandig, en heb je inspectie ervaring?
Wij zoeken een nieuwe collega ter uitbreiding van ons team vastgoedspecialisten. Een afwisselende job waarin je (zelfstandig) inspecties uitvoert en je collega Vastgoedmanagers ondersteunt bij de voorbereiding en begeleiding van uit te voeren werkzaamheden, zoals planmatig (groot) onderhoud, renovatie en verbouwingen. Zoek jij een zelfstandige baan binnen een gedreven team? Lees dan snel verder...

Wat ga je doen?
In jouw rol als Vastgoedinspecteur ben je allround onderlegd op de verschillende onderdelen van bouw- en installatietechniek (E en W). De werkzaamheden zullen met name bestaan uit het (zelfstandig) uitvoeren van conditiemetingen conform de NEN2767 en/of BOEI methodiek voor (maatschappelijk) vastgoed. Daarnaast ben je in een ondersteunende rol aan de Vastgoedmanagers, medeverantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van uit te voeren werkzaamheden, zoals planmatig (groot) onderhoud, renovatie en verbouwingen.
De diversiteit van de typen vastgoedobjecten, de opdrachtgevers en huurders dragen bij aan afwisseling, uitdaging en interessante maatwerkopdrachten. Dit houdt in dat de opdrachtgever bijvoorbeeld een institutionele belegger, een zorginstelling of een particuliere investeerder kan zijn. Het type vastgoed kan verschillen, zoals bijvoorbeeld een appartementengebouw, kantoorgebouwen, een zorginstelling of een logistieke hal. We zijn ondernemend en innovatief en kunnen daardoor snel en flexibele meebewegen met de marktontwikkelingen en inspelen op de vraag van opdrachtgevers Dat zorgt voor een dynamische en afwisselende werkomgeving.

De belangrijkste werkzaamheden op een rijtje:
  • Als Vastgoedinspecteur inspecteer je diverse vastgoed objecten en maak je op basis van jouw constatering een gedegen Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Je maakt hierbij gebruik van O-Prognose. De inspecties doe je volgens de conditiemeting-methode NEN2767 of de BOEI methodiek waar je goed in thuis bent;
  • Je presenteert de (her)inspectie resultaten en bewaakt de kwaliteit van ons MJOP-beleid, hieraan gekoppeld plan en voer je periodieke (her)inspecties uit;
  • Je draagt beleidsuitgangspunten aan en bewaakt de kwaliteit van ons MJOP-beleid;
  • Je bent en blijft accuraat op de hoogte van wet- en regelgeving die van invloed is binnen het MJOP-beleid, zoals actuele en toekomstige verduurzamingseisen;
  • Je verzamelt, beoordeelt en verwerkt informatie en signalen van vastgoedbeheer en/of resultaten uit (her)inspecties.


Gevraagd

Wie ben jij
Als technisch vastgoedinspecteur is nieuwsgierig zijn naar branche gerelateerde ontwikkelingen een must. En verder waarderen wij een pro-actieve instelling én de drive om te leren door bijscholing en trainingen.
En verder..
  • heb jij een technische MBO of Hbo-opleiding (Bouwkunde- Installatietechniek of vergelijkbaar);
  • is een afgeronde opleiding NEN2767. RGD BOEI van toegevoegde waarde;
  • heb je ruime inspectie-ervaring en affiniteit met Technisch Beheer & Onderhoud;
  • is het maken van calculaties niet nieuw voor je en kun jij cijfermatige en technische informatie begrijpelijk overbrengen aan anderen;
  • werk je accuraat en gedetailleerd en heb je oog voor de klantbehoefte.
Wat bieden wij jou?
Bij vb&t Vastgoedmanagement kom je terecht in een dynamische no-nonsense werkomgeving waar je binnen een team fijne collega's wordt betrokken bij de interessante vraagstukken en te nemen besluiten. Jouw inzet draagt daadwerkelijk bij aan het succes van onze projecten en klanttevredenheid. Met een focus op innovatie en verduurzaming werk je mee aan projecten die echt een verschil maken voor de toekomst. We willen je graag leren kennen en je een werkomgeving bieden waarin jouw bijdrage erkend en gewaardeerd wordt.
Verder bieden wij je:
  • Een passend salaris in lijn met je opleiding, kennis en ervaring, inclusief 30 vakantiedagen op fulltime basis ;
  • Een gunstige collectieve pensioenregeling;
  • Een leaseauto;
  • Een laptop, IPad, mobiele telefoon en thuiswerkverstrekkingen incl. een thuiswerkvergoeding;
  • Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven.
Wie zijn wij?
vb&t Vastgoedmanagement beheert namens haar opdrachtgevers zowel woningen, kantoren, winkels, bedrijfspanden als (semi)openbare gebouwen. vb&t Vastgoedmanagement maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.
Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! We nodigen je uit om te solliciteren middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Vergeet niet je motivatie bij te voegen ter attentie van Eric Prevoo, Directeur vb&t Vastgoedmanagement. Wil je meer informatie over de functie, bel dan even met hem via: 040-2696974.

Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Uren

32 - 40 uur
Bespreekbaar
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in