+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Assemblagemedewerker cleanroom Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wilting

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je werken aan ingewikkelde technische projecten in een team dat trots is op wat het maakt? Dit is je kans om te groeien en elke dag iets nieuws te leren. Bij ons werk je in een schone ruimte, waar elk detail telt. Je krijgt je eigen taken en werkt met kleine series, wat zorgt voor afwisseling. We bieden je niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen met opleidingen, maar ook leuke extra's zoals personeelsuitjes en een bonus. Dit alles in een omgeving waar kwaliteit belangrijker is dan hoeveel we maken. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en werken aan de meest verfijnde en ingewikkelde mechanische samenstellingen? Ben je leergierig, enthousiast en heb je oog voor kwaliteit? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een uitdagende technische rol met focus op kwaliteit en precisie!


Assemblagemedewerker cleanroom

Wat ga je doen?
Ben jij klaar om de meest verfijnde en ingewikkelde mechanische samenstellingen te assembleren? In onze moderne cleanroom ga jij als Assemblagemedewerker aan de slag met het monteren van deze hoogwaardige producten voor de semiconductor industrie. Je werkt aan de hand van klanttekeningen of werkinstructies, waarbij precisie en vakmanschap van groot belang zijn. Bovendien maak je gebruik van geavanceerde testapparatuur om ervoor te zorgen dat elk onderdeel voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen.

Wat maakt deze functie zo interessant? Laten we de voordelen eens op een rijtje zetten:

  • Doorgroeimogelijkheden: Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen. Je kunt doorgroeien naar de rol van NPI Monteur (New Product Introduction) en nieuwe producten introduceren binnen ons bedrijf.
  • Top van de maakindustrie: We behoren tot de absolute top als het gaat om het vervaardigen van complexe mechanische en mechatronische samenstellingen. Hier kun je trots op zijn, want je werkt aan producten die de industrie vormgeven en innovatie stimuleren.
  • Verantwoordelijkheid: Je krijgt je eigen orders toegewezen, waardoor je een gevoel van eigenaarschap en verantwoordelijkheid hebt. Je kunt je vaardigheden en creativiteit inzetten om de hoogste kwaliteit te leveren en de tevredenheid van onze klanten te waarborgen.
  • Afwisseling: In deze functie werk je met series van 1-20 stuks, wat betekent dat elke dag anders is. Je komt een breed scala aan projecten en uitdagingen komen, waardoor je werk nooit saai wordt.
  • Kwaliteit boven kwantiteit: Bij ons draait het om kwaliteit, niet om kwantiteit. We geven jou voldoende tijd en middelen om elk detail zorgvuldig te controleren en te streven naar 100% perfectie in elk onderdeel dat je assembleert.
  • Teamomgeving: Je maakt deel uit van een leuk en hecht team. Samen vormen jullie één team dat één van onze cleanrooms bemand. Totaal bestaat de afdeling uit meer dan 40 monteurs verdeeld over zowel cleanroom als montage. In deze functie zorgen wij dat jij de juiste ondersteuning ontvangt en werk je samen in een prettige werkomgeving. 

Dit is jouw kans om deel uit te maken van onze innovatieve organisatie die voorop loopt in de industrie. 

Je hebt de mogelijkheid om te werken tussen 07.00 en 16.45 uur, van maandag tot en met vrijdag. Dit geeft je de vrijheid om je werkdag af te stemmen op je andere verplichtingen en interesses, waardoor je een gezonde balans kunt vinden tussen werk en privéleven.

Wat neem je mee?

  • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting 
  • Ervaring in cleanroom assemblage 
  • Gevoel voor kwaliteit: Omdat je werkt met fijnmechanische producten, is het essentieel dat je een scherp gevoel voor kwaliteit hebt. Je moet in staat zijn om nauwkeurig te werken, aandacht te besteden aan details en te streven naar perfectie in elk aspect van de montage. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat bieden wij jou?

  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week in dagdienst  (4 of 5 dagen bespreekbaar)
  • Naast uiteraard een marktconform salaris ook onderstaande arbeidsvoorwaarden:
    • 8% vakantiegeld 
    • 25 vakantiedagen & 13 adv-dagen
    • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km (tot 50 km enkele reis)
    • Goede pensioenregeling via Pensioenfonds PMT
    • Bonus in de vorm van een omzetbonusregeling:
      Afhankelijk van hoe het jaar is verlopen delen de medewerkers mee in het succes van de organisatie. Per kwartaal wordt dit opgebouwd en 1x per jaar uitgekeerd. Dit levert vaak een leuk extra zakcentje op!
    • Persoonlijke groei en ontwikkeling.
      Wij hechten veel waarde aan vakmanschap. Zo investeren wij niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen, cursussen en trainingen.
    • Diverse leuke personeelsuitjes!

Wie zijn wij?
Wilting is meer dan vijfendertig jaar actief als een bedrijf dat zich specifiek richt op de productie van hoogwaardige fijnmechanische onderdelen en modules. Onze klanten zijn Europese bedrijven die wereldwijd concurreren in de high-tech en semiconductor industrie, maar ook in de lucht- en ruimtevaart, voedselverwerking, automotive en meer. Wilting biedt technologie, kwaliteit en logistiek die de concurrentiekracht van haar klanten versterkt. Door de productieketen van begin tot eind in te richten, kwaliteitscontrole te doen en de logistiek & planning te organiseren, kunnen klanten rekenen op tijdige levering van het gecontroleerde en traceerbare eindproduct. In de cultuur van Wilting ligt een diepgewortelde drang tot ontwikkeling en vernieuwing verankerd. Een proces dat heeft geresulteerd in een topteam van bovengemiddelde klasse met een mix van professionaliteit, probleemoplossend vermogen en daadkracht. 

In 2024 verhuizen we van Eindhoven naar een spiksplinternieuw pand op Habraken in Veldhoven! De locaties in Wintelre en Leerdam blijven bestaan. 

Wist je dat Wilting onderdeel is van de Andra Tech Group?
Andra Tech Group is een groep van 9 bedrijven die zich richten op de Nederlandse en Duitse maakindustrie. In totaal werken er zo’n 700 mensen binnen de groep, verdeeld over 11 productielocaties. De groep is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige, fijnmechanische onderdelen die hun weg vinden in bijvoorbeeld machines die gebruikt worden om voedingsmiddelen te vervaardigen, voor de automotive en de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Onder de Andra Tech Group vallen Wilting, Kusters, Mayer, HFI, Visietech, DKH, Lemmens, Jatec en Lucassen, die ieder een sterke reputatie hebben opgebouwd in hun eigen markt. De bedrijven opereren zelfstandig en hebben ieder hun eigen klantenbestand, maar complementeren elkaar in volumes, nauwkeurigheid en complexiteit. Op deze manier profiteren de klanten van de groep van een enorme pool aan expertise door gedeelde kennis en competence centers (waaronder 3D metaal printen en clean & qualification).

Echt iets voor jou? 
Reageer dan meteen door te klikken op de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel of app dan met Nicky van den Broek, Corporate Recruiter, +31 625565681.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We vullen deze vacature via onze eigen wervingskanalen in. Kandidaten die ongevraagd door bureaus worden toegestuurd (ook rechtstreeks naar de leidinggevende) worden behandeld als directe sollicitanten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in