+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Teamleider Huurderscontact Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

https://www.vbtgroep.nl/

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de rol van teamleider binnen het Huurderscontact team en laat je leiderschap schitteren. Jouw missie? Het team naar excellente klanttevredenheid leiden. Met een focus op coaching, inspiratie en het behalen van KPI's, draag je bij aan een optimale huurderservaring. Geniet van de informele, professionele werksfeer terwijl je werkt aan verbeteringen binnen een no-nonsense omgeving. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die klantgerichte, enthousiaste teamleider die wij zoeken om het team Huurderscontact naar een nog hoger niveau te tillen? Haal jij energie uit het begeleiden en motiveren van collega's en is het voeren van het perfecte gesprek één van jouw kwaliteiten? Draag jij, met jouw leidinggevende ervaring en effectieve aanpak, bij aan het verbeteren van onze klanttevredenheid en het streven naar een Excellente dienstverlening? En, hou jij van een informele, professionele en no-nonsense werksfeer? Dan is dit wellicht de baan voor jou, lees snel verder...
In deze nieuwe functie ben je als teamleider verantwoordelijk voor een professioneel werkend team op de afdeling HSC Huurderscontact. Als Teamleider zorg je ervoor dat de afgesproken KPI's worden behaald, je coacht en inspireert je medewerkers en zorg je ervoor dat jouw team een excellente huurderstevredenheid kan waarmaken.

Wat ga je doen?
De medewerkers van het team Huurderscontact van het HSC ontvangen dagelijks, via diverse (geautomatiseerde) kanalen, specifieke vragen van huurders. Deze vragen worden opgevolgd, soms na-gebeld of uitgezet binnen onze organisatie. Alle communicatie en gemaakte afspraken worden vastgelegd en de voortgang wordt bewaakt. Je bent verantwoordelijk voor een juiste werkwijze volgens afgesproken procedures. Je verzorgt de planningen en draagt zorg voor een optimale bezetting van je team. Jouw focus is gericht is op een efficiënte uitvoering van verantwoordelijkheden en een optimale bereikbaarheid. Dit betekent dat je dagelijks druk bent met het organiseren, verdelen én controleren van de werkzaamheden.. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je team en ondersteunt een ieder individueel om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:
  • Opstellen en behalen van de (kwaliteit) doelstellingen en jaarplannen voor de subafdelingen, het (bij)sturen hierop en rapporteren (dashboard);
  • Leidinggeven en begeleiden, coachen en motiveren (binden & boeien) van medewerkers;
  • Verzuimbeleid, verlofaanvragen accorderen en andere HR gerelateerde werkzaamheden;
  • Het onderhouden van een effectieve overlegstructuur en het bevorderen van een goede, collegiale werksfeer;
  • Het meedenken met verbeterprocessen voor de afdeling.


Gevraagd

Wie ben jij?
Jij bent niet bang om de leiding te nemen, gaat een discussie niet uit de weg en enthousiasmeert je team met gemak! Je hebt lef, je bent besluitvaardig en durft te delegeren. Door je ervaring kun je als snel zelfstandig opereren. Je hebt oog voor detail en je overziet de grote lijnen. Daarnaast ben je een prettige teamplayer met een flinke dosis communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om naast je eigen werk, ook het werk van anderen vorm te geven, waar nodig stuur je bij en ondersteun je hen hierin.
Tenslotte ben je resultaatgericht, direct, correct en afspraak-is-afspraak is voor jou vanzelfsprekend. Je vindt het leuk om in contact te staan met mensen en op een positieve wijze bij te dragen aan servicegerichtheid en klantgerichtheid. Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken en ondernemend zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.

Je beschikt bij voorkeur over:
  • HBO+ werk- en denkniveau, met daarbij een afgeronde opleiding;
  • Leidinggevende ervaring bij voorkeur in een servicegerichte functie, ervaring met het aansturen van een team is een absolute pré;
  • Het vermogen om met verschillende partijen te communiceren en op afstand contact te leggen met klanten/huurders;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit en ervaring met digitale processen en digitaal werken is een absolute pré.
Wat bieden wij jou?
  • Een veelzijdige, zelfstandige functie binnen een energieke organisatie;
  • Een stimulerende en inspirerende werkomgeving, waarin je je kunt ontwikkelen;
  • Mogelijkheid om je (onbeperkt) op allerhande onderwerpen te bekwamen middels digitaal leren;
  • Uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Interesse?
Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij nodigen je uit om via deze website je interesse kenbaar te maken door te solliciteren middels de sollicitatiebutton. Vergeet niet je motivatie te richten aan Ellen van Engelen, Manager Huurder Service Centrum
Wil je meer informatie over de functie, neem dan even contact op met onze Recruiter, Mirjam Zenden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-22943877.

Wie zijn wij?
vb&t Vastgoedmanagement beheert namens haar opdrachtgevers zowel woningen, kantoren, winkels, bedrijfspanden als (semi)openbare gebouwen. vb&t Vastgoedmanagement maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.

Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Salaris

Afhankelijk van de relevante werkervaring die je meeneemt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in