+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Service Specialist zorgvragen VGZ Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

VGZ Organisatie

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 28 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,79 - € 16,79 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als assertieve Service Specialist Zorgvragen bij VGZ Eindhoven, ben je het centrale aanspreekpunt voor medisch inhoudelijke klachten en vragen. Je werkt in een gezellig team, waar geen dag hetzelfde is. De functie biedt een unieke mix van afwisseling, uitdaging en de kans om deel uit te maken van een zelf organiserend team in een Agile-omgeving. Geniet van thuiswerkmogelijkheden, een competitief salaris, reiskostenvergoeding en een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als assertieve Service Specialist Zorgvragen bij VGZ Eindhoven, ben jij het centrale aanspreekpunt voor medisch inhoudelijke klachten en zorgvragen van de leden. Jouw dag begint met een frisse kijk op de wereld van klachten, die op verschillende manieren binnenkomen, of het nu via het webformulier is of op papier. Samen met je gezellige team ga je aan de slag om deze klachten op te pakken en op te lossen. Je begint met een grondig onderzoek om de context van de klacht te begrijpen. Het is jouw missie om te achterhalen wat er precies is gebeurd en hoe de zaken rechtgezet kunnen worden. Je mag voor deze belangrijke taak dan ook mooie arbeidsvoorwaarden tegemoetzien. Lees snel verder om alles te weten te komen en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een service specialist zorgvragen voor VGZ Eindhoven.

Jij staat in het hart van de organisatie, waar je de uitdaging aangaat met medisch inhoudelijke klachten en vragen. Elke dag breng je een dosis energie en expertise mee, want je bent het laatste aanspreekpunt dat onze leden nodig hebben om hun zorgen op te lossen. Jouw empathie en inzicht maken het verschil, omdat je actief meedenkt over passende oplossingen. Het geeft je een gevoel van voldoening, omdat je écht iets kunt betekenen voor leden.

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt, is de afwisseling en uitdaging die het biedt. Geen twee dagen zijn hetzelfde, en je hebt de kans om deel uit te maken van een zelf organiserend team in een Agile-omgeving. Hierin werk je nauw samen met collega's die verschillende specialismen hebben. Je hoeft niet alles te weten, maar je bent bereid om over de grenzen van je eigen expertise te kijken en elkaar te helpen. Dit maakt je werk niet alleen leuker, maar ook leerzamer!

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 15,79 tot € 16,79 per uur
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer
  • Thuiswerkmogelijkheden (1 dag verplicht op kantoor, na de inwerkperiode)
  • Parttime of fulltime baanmogelijkheden van 28 tot 38 uur per week
  • Uitzendcontract via Manpower
  • Kans op contractuele overname bij goed functioneren
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
  • Pensioenopbouw via Manpower
  • Veel doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingskansen


Gevraagd

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Affiniteit met de zorg en een zelfstandige, assertieve werkinstelling
  • Goed kunnen schakelen tussen verschillende systemen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, vanwege het klantcontact
  • Een certificaat Wft-Zorg, of de bereidheid deze te behalen volledig op de kosten van Manpower
Heb je eerdere ervaring in een zorgfunctie en/of ervaring met het voeren van weerstandsgesprekken? Dat is zeker weten een pre! Om ervoor te zorgen dat je goed aan deze functie begint, krijg je een buddy die jou alle kneepjes van het vak leert. Het is daarom belangrijk dat je de eerste vijf weken geen vakanties hebt staan en dat je ook geen vrije dagen rondom kerst/oud en nieuw hebt ingepland.

Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Ritchie Bromet via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

Jij gaat aan de slag bij VGZ. Dat betekent dat je aan de slag gaat bij een organisatie die werkt voor mensen en niet voor de winst. VGZ wil de Nederlandse zorg zo slim mogelijk indelen. Door de zorg in één keer goed te organiseren, blijft deze betaalbaar. Je werkt in verschillende cirkels met elk een eigen expertise en een bepaald type klant. Zo wordt de zorg afgesteld op de vraag.

Je zult werken binnen een divers team van getalenteerde mensen met verschillende achtergronden, wat een vruchtbare voedingsbodem biedt om kennis te delen en van anderen te leren. Samen met je teamleden streef je ernaar om de doelstellingen van de Cirkel te behalen en de klantbeleving naar nieuwe hoogten te tillen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om jezelf te ontwikkelen, waardoor je werk steeds boeiender wordt!

Werktijden
Je werkt in deze parttime of fulltime functie tussen 8.30 en 17.00 uur. De eerste twee maanden word je ingewerkt op kantoor, dan dien je wel naar kantoor te komen. Na deze periode kan je thuiswerken, waarbij er één kantoordag per week verplicht is (twee dagen is wenselijk).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in