+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Embedded Engineer Elektronica Senior Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Embedded Engineer speel je een cruciale rol in het vertalen van innovatieve ideeën naar praktische ontwerpen. Je leidt het ontwerp- en ontwikkelingsproces van elektronische componenten en systemen, werkt nauw samen met diverse disciplines, en onderhoudt belangrijke klant- en partnerrelaties. Je verantwoordelijkheden omvatten het ontwikkelen van testplannen, uitvoeren van tests, en waarborgen van productkwaliteit. Deze veelzijdige rol biedt uitstekende groeimogelijkheden. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als Embedded Engineer kom je terecht in een veelzijdige rol: zo draag je de verantwoordelijkheid voor het vertalen van innovatieve ideeën naar praktische ontwerpen, waarbij je het voortouw neemt in het ontwerp- en ontwikkelingsproces van elektronische componenten en systemen. Hierbij werk je als Embedded Engineer niet alleen intern nauw samen met collega’s uit verschillende disciplines, maar onderhoud je zeker ook relaties met klanten en externe partners. Deze interacties zijn cruciaal voor het succesvol integreren van oplossingen in de grotere systemen van klanten.  

Verder ben je als Embedded Engineer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van testplannen, het uitvoeren van functionele tests, en het analyseren van data om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de gebouwde producten te garanderen. Het beheer van technische documentatie, inclusief het bijhouden van ontwerpwijzigingen en testrapporten, valt tot slot ook onder jouw takenpakket als Embedded Engineer. Kortom je zult terecht komen in een zeer veelzijdige rol met verantwoordelijkheden die je voorbereiden om intern verder door te groeien.  



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;  
  • Je beschikt over 5+ jaar ervaring in een relevante Engineering rol;  
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.  


Aanbod

  • Een salaris tussen de €4.000,- en de €5.500,- op basis van een 40-urige werkweek;  
  • Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 10%; 
  • Ruime pensioensregeling;  
  • 33 tot 40 vakantiedagen oplopend met leeftijd;  
  • Flexibiliteit in mogelijkheden tot thuiswerken;  
  • Mocht je wel naar kantoor komen aanvullende reiskostenvergoeding;  
  • Mogelijkheden tot educatie om jouw kennis continu te verbreden;  
  • Groei intern door tot Consulting Engineer, Lead Engineer of Projectmanager!  


Bedrijfsomschrijving

Deze onderneming in de elektronicatechnologie, kent een expertise die zich uitstrekt van ontwerp en ontwikkeling tot aan het testen van elektronische componenten en systemen. Dankzij deze diepgaande expertise spelen haar experts een sleutelrol in het succes van diverse toonaangevende projecten. Zo heeft het team bijgedragen aan de ontwikkeling van de eerste elektrische fiets van Sparta en technologische innovaties achter essentiële uitrustingen van de brandweer.  Met vestigingen in Eindhoven, Enschede en Drachten is deze organisatie in staat de middelen van een grootschalig concern te verenigen met de flexibiliteit en het persoonlijke van een kleine onderneming. Deze unieke combinatie definieert dan ook zeker haar karakter. Ondanks de groei en expansie blijft de werksfeer intiem en familiair. De nadruk ligt op het persoonlijk kennen van collega’s, wat bijdraagt aan een werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Open communicatie is hierin essentieel en wordt versterkt door diverse sociale activiteiten en evenementen. Van barbecueën tot teambuildingsactiviteiten, deze bijeenkomsten zijn fundamenteel voor het kweken van een hecht team en een ondersteunend netwerk. Zo sta jij als medewerker centraal. Dit is verder terug te zien in duidelijke kansen voor professionele groei. Gezien de middelen van een grootschalig concern, zijn er mogelijkheden om van Engineer tot Consulting Engineer, en van Lead Engineer tot Projectmanager. Waarbij ten alle tijden jouw persoonlijke ambities als Embedded Engineer leidend zijn.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in