+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Houtbewerker transportkisten Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Upforce

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,80 - € 17,65 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een houtbewerker met passie voor complexe projecten. In deze functie werk je zelfstandig aan verschillende houtbewerkingstaken. Samenwerken is belangrijk, net als goede communicatie. Je zorgt voor een veilige en schone werkplek. Werkdagen zijn in twee shifts. Je krijgt een goed uurloon met toeslag, reiskostenvergoeding en kans op een vast contract. Onze bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn een collectief pensioen, fietsplan, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid voor 5 extra vrije dagen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst



Ben jij een houtbewerker met technisch vernuft en een voorliefde voor complexe houtbewerkings-klussen? Dan zijn wij op zoek naar jou!





Over de functie



Om de verdere groei van de organisatie te realiseren zijn wij op zoek naar een Houtbewerker. In deze functie voer je zelfstandig complexere houtbewerkingswerkzaamheden uit aan de hand van aangeleverde tekeningen en maatvoering. Op deze afdeling staat een sterke samenwerking centraal, goede communicatie is daarom belangrijk. Samen met je collega’s zorg je voor een veilige werkomgeving en zorg je voor orde en netheid op de afdeling. Door de grote diversiteit in producten zullen je werkzaamheden afwisselend zijn. De functie wordt uitgevoerd in een 2-ploegensysteem.





Wat vragen wij van jou



  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je bent in staat om (complexe) technische tekeningen te lezen;
  • Je hebt ervaring als timmerman, meubelmaker of vergelijkbaar ambacht;
  • In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pré of bereid deze te behalen;
  • Beheersing van de Engelse taal op minimaal A2 niveau;
  • Soft skills: Accuraat, Kwaliteitsgedreven, Zelfstandig, Gestructureerd.



Wat bieden wij jou



  • Een uurloon inclusief ploegentoeslag tussen de €14,80 en €17,65 afhankelijk van ervaring;
  • 40 uur per week;
  • 2 ploegen: 06.00-15.00 uur en 15.00-24.00 uur (18% ploegentoeslag);
  • Reiskostenvergoeding;
  • Mogelijkheden voor een perm contract bij de opdrachtgever op termijn.

    De opdrachtgever heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket en biedt, collectief pensioen, fietsplan, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid voor 5 extra vrije dagen.



Over het bedrijf



Onze opdrachtgever behoort tot de wereldwijde top op het gebied van High-Tech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, reinigen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, waardevolle onderdelen krijgen de bescherming die ze nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht ligt in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klant specifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het hele proces.

Bij onze klant begrijpen ze dat hun reputatie is gebouwd op de vaardigheden en motivatie van al de professionals en teams van productontwikkeling, productie (houtbewerking, schuim, kunststof en metaal), verkoop, logistiek, gezondheid & veiligheid en klantenservice. Zij combineren de voordelen van een multinational met de cultuur van een familiebedrijf. Het resultaat zijn interessante en uitdagende mogelijkheden in een leuke en ondersteunende omgeving.

Betreffende afdeling maakt de frames die nodig zijn voor de meeste van de speciale verpakkingen. Ze maken deze met een multicultureel team van handige houtbewerkers. Ze hebben meerdere werkstations voor verschillende soorten houtbewerking. Door de werklast te rouleren houden we het werk interessant en nieuw.





Sollicitatie proces



We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom je voor deze klant wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Natuurlijk ontvangen we ook graag je CV. Je kan dit mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..




Getagd als: 32 - 40 uur

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in