+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Klantmanager Inkomen Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Daan

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Daan

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Voor diverse opdrachtgevers in Noord-Brabant, Zeeland en het noorden van Limburg zoeken we doorlopend Klantmanagers Inkomen. Bij Daan staat jouw persoonlijke groei centraal. Onze toewijding en ondersteuning maken ons het meest prettige detacheringsbureau om mee samen te werken. Als deskundig klantmanager draag je bij aan eerlijke toepassing van wetten, fraudebestrijding en ondersteuning van klanten. Ontdek meer over ons Uitmuntend Werkgeverschap in een persoonlijk gesprek. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken jou!

Voor verschillende opdrachtgevers in Noord-Brabant, Zeeland en het noorden van Limburg zijn we doorlopend op zoek naar Klantmanagers Inkomen voor 32-36 uur per week! Heb jij de juiste ervaring en spreekt deze functie je aan? Lees dan snel verder.


Waar ga je werken?

Bij Daan zijn we allesbehalve standaard. Wij zijn een jonge en frisse organisatie waar jouw persoonlijke groei bovenaan staat. Het gaat bij Daan niet alleen om je cv, maar vooral om wie jij bent als persoon. Onze toewijding en ondersteuning maken Daan ongetwijfeld het meest prettige detacheringsbureau om mee samen te werken!


Wat ga je doen?

Als deskundig klantmanager sta je klaar om klantgericht en dienstverlenend uitvoering te geven aan sociale zekerheidswetten. Belangrijke taken omvatten het verstrekken van informatie over uitkeringen, het beoordelen van aanvragen op juistheid en volledigheid, behandelen van bijzondere bijstandsaanvragen, uitvoeren van heronderzoeken voor rechtmatige verstrekking van uitkeringen, en actief opsporen en voorkomen van fraude. Het doel is ondersteuning bieden aan klanten, eerlijke toepassing van wetten en fraudebestrijding voor een rechtvaardige samenleving.


Wat verwachten we van jou?
  • Gemeentelijke werkervaring van minimaal 1 jaar als klantmanager inkomen.
  • Een succesvol afgeronde Hbo opleiding in het vakgebied van sociaal juridische dienstverlening of een vergelijkbare opleiding.
  • Aantoonbare expertise en ervaring met de wet- en regelgeving met betrekking tot de Participatiewet.
Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens onze samenwerking zal Daan jou optimaal faciliteren, begeleiden en ontzorgen. Wij noemen dit Uitmuntend Werkgeverschap. Graag vertel ik jou in een persoonlijk gesprek hier meer over.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in