+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider (beton) Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meinselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meinselect

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van grootschalige bouwprojecten en word de spil in het web als werkvoorbereider beton. In deze rol draait alles om een zorgvuldige projectvoorbereiding, waarbij je de schakel bent tussen engineering en productie. Werk samen in een hecht team, denk mee over creatieve oplossingen en krijg de kans om aan unieke projecten in binnen- en buitenland te werken, met zelfs de mogelijkheid tot internationale projectbezoeken. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Werkvoorbereider (beton)

Over deze vacature
In deze diverse rol ben jij verantwoordelijk voor een zorgvuldige, tijdige voorbereiding van onze projecten. Je beheert de informatie vanuit de tekeningen, die door de afdeling engineering zijn opgesteld. Je coördineert de informatiestroom naar de andere afdelingen, zodat iedereen weet wat hij/zij mag oppakken. Je bewaakt de productieplanning en je controleert of alles conform de juiste kwaliteitscriteria behaald wordt.

Jij als teamplayer werkt graag samen met je collega's. Je denkt actief mee en je krijgt energie van het creatief oplossen van eventuele problemen. Met jouw leergierige instelling, ga je geen enkele uitdaging uit de weg.

Functie-eisen
Als enthousiaste bouwer voel jij je thuis binnen een familiebedrijf met Internationaal karakter. Je hebt een gedreven houding en staat open voor innovaties. Met jouw afgeronde bouwkunde opleiding heb jij een mooie basis om deze rol je snel eigen te maken. Heb je affiniteit met beton en/of een productie gestuurde omgeving? Dan helpt dit zeker mee.

Meer weten? Reageer direct op deze leuke job!

Bedrijfsprofiel
Voor een mooie speler binnen de grootschalige bouw, zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkvoorbereider. Binnen deze organisatie krijg je met uitdagende projecten te maken in binnen- en buitenland. Meer weten? Informeer gerust!

PROVINCIE: NOORD-BRABANT

KERNWOORDEN: BOUWKUNDE - VACATURES BOUW - EINDHOVEN - BOUWKUNDE BAAN - BOUWVACATURES - WERKVOORBEREIDER BOUW - BETON BOUW - PREFAB BETON VACATURES - MEINSELECT - MATCHBOUWERS

Arbeidsvoorwaarden
Natuurlijk ontvang je een mooi salaris, conform de cao bouw & infra. Denk hierbij aan een bedrag tussen de € 4.000,- en € 5.500- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast heb je recht op een goed pensioen en heel veel vrije dagen. Het is natuurlijk mooi meegenomen dat je de mogelijkheid krijgt om aan bijzondere projecten te werken in binnen- en buitenland. Een projectbezoek in Engeland of elders, behoort hier zeker tot de mogelijkheden.

Salaris
nb
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in