+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Leerkracht met vaste aanstelling in het basisonderwijs! Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.001 - € 4.573 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als groepsleerkracht in het basisonderwijs bij Maandag® kun je je passie voor lesgeven combineren met de flexibiliteit van langdurige vervangingsopdrachten. Je draagt bij aan de continuïteit in het onderwijs door snel je weg te vinden in nieuwe klassen, waarbij de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Naast een marktconform salaris en vergoeding van reiskosten, bieden we een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een groepsleerkracht voor in het basisonderwijs die er van houdt om langdurige vervangingsopdrachten in te vullen op scholen die een vraagstuk hebben. Deze scholen in de regio van Noord-Brabant zijn vaak dringend op zoek naar iemand die zich gemakkelijk aanpast in een nieuwe klas. Dit betekent dat wanneer jij in een nieuwe klas komt te staan dat je de draad gemakkelijk op pakt en zo snel mogelijk acclimatiseert zodat de leerlingen niet de dupe worden van de wisselende gezichten voor de klas. De ontwikkeling van de leerlingen staat namelijk bovenaan het prioriteitenlijstje.

Jij als groepsleerkracht in het basisonderwijs hebt als sterke kwaliteit het overbrengen van kennis richting de leerlingen op een manier die aansluit bij de desbetreffende leeftijdsgroep. Daarnaast zijn jouw pedagogische vaardigheden van belang om de kinderen in een zo veilig mogelijk klimaat te stimuleren in de ontwikkeling. Deze variërende langdurige vervangingsopdrachten zijn bij Maandag® te combineren met de financiële zekerheid in de zin van een bepaalde tijdscontract of vast dienstverband.

Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan snel contact via onderstaande sollicitatielink!


Functie eisen
  • Je bent minimaal in het bezit van een PABO diploma of neemt deze op korte termijn in ontvangst
  • Je bent erg flexibel ingesteld en deinst niet terug voor nieuwe uitdagingen
  • Je past je gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving (klas, collega’s, school)
  • Beschikbaarheid: 0,4 tot 1,0 fte.
Over het bedrijf

Ook zeker niet onbelangrijk; wat bieden wij jou? Als leerkracht via Maandag® krijg je een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je gemaakte reiskosten? Daar hoef je je natuurlijk geen zorgen om te maken; die dekken we gewoon! Je krijg €0,21 per gemaakte kilometer. Uiteraard biedt Maandag® ook vakantiegeld en een pensioenregeling. Om je te kunnen blijven ontwikkelen als (onderwijs) professional kun je verschillende trainingen en cursussen volgen vanuit de Maandag® Academy en online. Je wordt begeleid door jouw accountmanager bij alles rondom sollicitaties en opdrachten. Met jouw recruiter bel je, mail je en app je, dit is jouw vaste aanspreekpunt wanneer het gaat om jouw wensen, opdracht en alles wat je verder bezighoudt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot vakinhoudelijke coaching door onze gecertificeerde onderwijscoach wanneer dit nodig wordt geacht. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht met vaste aanstelling in het basisonderwijs! die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in