+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Machine Learning Engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van machine learning bij een vooraanstaande High Tech Machinefabriek in Eindhoven. Als Machine Learning Engineer speel je een sleutelrol in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde algoritmes en modellen. Je analyseert grote datasets, identificeert patronen en ontwikkelt voorspellende modellen om productieprocessen te optimaliseren. Werk samen in een dynamisch team dat de toekomst vormgeeft en innovatie omarmt. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Hey daar! Ben jij gefascineerd door de kracht van machine learning? In het bruisende hart van Eindhoven wacht een spannende uitdaging op jou. Als Machine Learning Engineer bij een toonaangevende hightech machinefabriek krijg je de kans om grenzen te verleggen en innovatie te omarmen. Doe mee en maak deel uit van een team dat de toekomst vormgeeft!


Wat ga je doen?

Als Machine Learning Engineer voor onze opdrachtgever in Eindhoven speel je een cruciale rol in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde machine learning algoritmes en modellen. Je analyseert grote datasets en identificeert patronen om voorspellende modellen te ontwikkelen die bijdragen aan de optimalisatie van productieprocessen. Daarnaast werk je nauw samen met interdisciplinaire teams om technische uitdagingen aan te pakken en oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze partner. Jouw bijdrage helpt de High Tech Machinefabriek om voorop te blijven lopen in innovatie en concurrentiekracht te behouden.

In deze rol draag je ook bij aan het continu verbeteren van bestaande machine learning systemen door middel van het testen, valideren en fine-tunen van modellen. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren van de prestaties van de machine learning toepassingen en het identificeren van mogelijkheden voor optimalisatie en schaalbaarheid. Door jouw expertise in machine learning draag je bij aan het verhogen van de efficiëntie en kwaliteit van productieprocessen binnen onze partnerorganisatie.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwerpen en implementeren van geavanceerde machine learning algoritmes en modellen;
  • Analyseren van grote datasets en identificeren van patronen voor voorspellende modellen;
  • Samenwerken met interdisciplinaire teams om technische uitdagingen aan te pakken;
  • Continu verbeteren van bestaande machine learning systemen door testen, valideren en fine-tunen van modellen;
  • Monitoren van prestaties van machine learning toepassingen en identificeren van optimalisatiemogelijkheden.


Gevraagd

  • Afgeronde opleiding op hbo- of universitair niveau in Computer Science, Artificial Intelligence, Data Science, of een gerelateerd vakgebied;
  • Diepgaande kennis en ervaring met machine learning technieken en frameworks zoals TensorFlow, PyTorch, of Scikit-learn;
  • Ervaring met het werken aan machine learning projecten binnen een industriële of productieomgeving is een pré;
  • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe problemen te vertalen naar praktische oplossingen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te samenwerken in interdisciplinaire teams;
  • Proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken onder tijdsdruk en in een dynamische omgeving.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Je kunt bij deze opdrachtgever een dynamische en innovatieve werkomgeving verwachten waar creativiteit en technische expertise samenkomen. Ontwikkel je vaardigheden en werk samen met gepassioneerde professionals die streven naar uitmuntendheid en continue groei. Ervaar een cultuur die gekenmerkt wordt door open communicatie, teamwork en de mogelijkheid om jouw ideeën tot leven te brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in