+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Production Engineer Technische Bedrijfskundige Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.300 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van automotive engineering bij een gerenommeerd bedrijf, waar jouw rol als Production Engineer cruciaal is voor het versterken van product- en proceskwaliteit. Je werkt binnen het PACCAR Production System en draagt bij aan de integratie van productie- en engineeringsactiviteiten. Jouw uitdagingen liggen in het continu verbeteren van lay-out, equipment, logistiek en automatisering. Een unieke kans om je expertise te benutten en het verschil te maken. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Bij dit bekende automotive bedrijf ben jij de verbeteraar én verbinder. Een belangrijke functie waarin je jouw expertise volledig tot z’n recht kunt laten komen voor een toonaangevend merk. Klinkt dit als jouw type job? Solliciteer dan nu!


Wat ga je doen?

Als Production Engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de product- en proceskwaliteit volgens het PACCAR Production System. Daarbij houd je rekening met alle facetten van World Class Manufacturing. Je zorgt zo voor een integratie van de productie- en engineeringsactiviteiten. Uitdagingen liggen op diverse terreinen, zoals lay-out en equipment, logistiek en automatisering. Binnen dit bekende automotive bedrijf rapporteer je als Production Engineer aan het Groepshoofd Production Engineering.


Jouw werkzaamheden
  • Ondersteunen van het productieproces bij product- of procesproblemen;
  • Assistentie bieden bij het implementeren van grote productwijzigingen;
  • Door middel van Simultaneous Engineering (SE) werk je intensief samen met SE partners als Productie, Quality Engineering, Product Development, Inkoop, Technische Dienst, Logistiek en leveranciers wereldwijd.


Gevraagd

  • Afgeronde technische hbo- of wo-opleiding (b.v. Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Autotechniek);
  • Je bent een starter met affiniteit met productietechnieken of hebt enkele jaren relevante werkervaring in een productieomgeving;
  • Ervaring of affiniteit met assemblage & test processen, Lean Manufacturing en Six Sigma;
  • Je bent servicegericht en analytisch, beschikt over een hands on mentaliteit, hebt oog voor detail en je bent pragmatisch ingesteld;
  • Effectieve en efficiënte communicatie in Nederlands en Engels.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Een carrière bij deze organisatie betekent dat je deel uitmaakt van een van Europa’s meest succesvolle truckmerken en onderdeel bent van een hightech bedrijf waar je je talenten verder kunt ontwikkelen. Hier werk je aan uitdagende projecten, samen met collega’s die jouw praktische aanpak en drang naar innovatie delen. Korte, directe communicatielijnen en een platte organisatie zorgen ervoor dat jouw ideeën in korte tijd gerealiseerd kunnen worden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in