+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker kinderopvang Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken pedagogisch medewerkers die flexibel willen werken in de kinderopvang. Bij ons bepaal je zelf hoeveel dagen je werkt, van één dag tot een hele week. We hebben ook langere opdrachten. Je kiest zelf welke diensten het beste bij jou passen. Je kunt werken waar en wanneer het jou uitkomt. We bieden een goed salaris en de kans om je te ontwikkelen. Ook is er een spoedcursus om kinderen met een taalachterstand te helpen. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Voor opdrachtgevers in de omgeving Eindhoven, zoeken wij pedagogisch medewerkers die in loondienst flexibel willen werken. Wil je maar één dag in de week werken? Dat is prima. Dat bepaal je namelijk zelf!


Waarom kiezen voor ExcellentFlex?

Als specialist in flexwerken onderscheidt ExcellentFlex zich in de wereld van de kinderopvang. Zo bepaal jij als je bij ons werkt zelf waar, wanneer en hoeveel dagen jij werkt. Wij weten zelf ook hoe lastig het is om werk en privé te combineren. Na een persoonlijk kennismakinggesprek waarin wij jou wensen in kaart brengen, krijg je toegang tot onze app waar alle beschikbare diensten in staan. Je schrijft jezelf in voor diensten die voor jou het beste passen en op groepen waar jouw voorkeur ligt.

Bij ons hoef je vooraf niet aan te geven hoeveel je wilt werken. Werk je één dag in de week, of liever de hele week? Dat maakt voor ons niet uit! Bij ons staat vertrouwen en kwaliteit voorop en wij vinden het daarom belangrijk dat jij een groot hart hebt voor kinderen en een flinke passie voor je werk. Kinderen staan centraal en dat weet jij als geen ander.

Daarnaast hebben wij regelmatig opdrachten voor een langere periode, variërend van 1 tot 4 maanden. Ben jij liever het vaste gezicht en heb je meer baat bij een stukje zekerheid? Dan stellen wij jou graag voor bij een van onze opdrachtgevers voor een vaste opdracht.


Wat bieden wij?

Vind jij het leuk om op flexibele basis, bij verschillende opdrachtgevers te werken? Wij hebben diverse mogelijkheden op verschillende dagen, tijden en locaties en bespreken jouw wensen graag met jou. 

Kies je ervoor om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker bij ExcellentFlex dan mag je rekenen op zeer goede voorwaarden. Jij bepaalt wanneer en waar je gaat werken dankzij onze slimme app, deze stuurt jou alle diensten toe in de provincie Noord-Brabant.

Wij vinden het belangrijk dat jij de beste zorg kunt geven aan alle kinderen. Daarom bieden wij jou goede voorwaarden en een uitstekend salaris. Je ontvangt:

  • Direct een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor langere tijd;
  • Prima salaris vanaf € 2.539,- tot € 3.489,- bruto o.b.v. 36 uur (conform CAO kinderopvang);
  • Reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, opleidingsmogelijkheden enz.;
  • Een team planners die elke dag voor jou en opdrachtgevers klaar staan van 07.00-21.00 uur;
  • Je door te ontwikkelen tot babyspecialist. Sinds juni bieden wij deze opleiding aan;
  • Een unieke mogelijkheid om de spoedcursus VVE in avonduren te volgen. Hierbij ben jij binnen 3 maanden in het bezit van het certificaat waarbij jij kinderen van 2-4 jaar met een taalachterstand kunt begeleiden in hun aanloop naar de basisschool.
Ben jij de perfecte match?

Voor ons is het belangrijk dat jij bij ons op je plek zit. Daarom hebben wij een aantal criteria op een rijtje gezet zodat jij kunt beoordelen of wij bij elkaar passen:

  • Werken met kinderen is jouw passie;
  • Je beschikt over een enthousiaste en creatieve persoonlijkheid;
  • Flexibel en goed bereikbaar (tussen 07.00-18.30u);
  • Bereid om te reizen met openbaar vervoer, fiets of auto;
  • Je beschikt over een geldig en recent VOG;
  • Registratie in het personenregister kinderopvang/ DUO;
  • Diploma conform de eisen die de CAO kinderopvang stelt;
  • Geldig VVE en/of 3F  Taaleis certificaat is een pre. Heb je nog geen VVE? Vraag bij ons naar de mogelijkheden om dit certificaat via ons te halen.

Weet jij niet zeker of jouw diploma erkend is om te werken in de kinderopvang? Check dit dan eenvoudig via deze link. 


Solliciteren

Ben jij er, na het lezen van deze vacature, van overtuigd dat wij bij elkaar horen? Stuur dan jouw CV met korte motivatie via de online sollicitatie knop. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Jalila Seegers via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of  0682913324.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in