+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Monteur ASML Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

We zoeken vaardige monteurs om ons team te versterken. Je gaat aan de slag met het monteren en assembleren van complexe machines. Dit doe je samen met collega's in een team dat werkt in een speciale ruimte. Je gebruikt technische tekeningen en documenten om je werk goed te doen. Als Mechatronisch Monteur bouw je zelfstandig of in een team machines. Je krijgt een plan en zorgt dat alles goed in elkaar zit. Ook test je de machines. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vanwege de groei van onze organisatie zoeken we meerdere vakbekwame monteurs. In samenwerking met je collega's neem je de uitdaging aan om de meest complexe machines te monteren, assembleren en samen te stellen. Je taken omvatten het assembleren van modules en systemen binnen de gestelde tijd en conform de vastgestelde functionele en kwaliteitseisen. Je opereert in het assemblageteam, werkzaam in een cleanroom, en baseert je werk op technische tekeningen, productiedocumentatie en voorgeschreven montage- en meetvoorschriften. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het meten en registreren van producten en waarborg je de productkwaliteit.

Als Mechatronisch Monteur draag je volledig zelfstandig bij aan de bouw van complete machines of subassemblages. Je ontvangt een werkplan van de Projectleider en gaat zelfstandig of in teamverband aan de slag met het assembleren, samenstellen en monteren van componenten tot een volledige machine of mechatronisch product. Hierbij voer je tevens testen uit en stel je de machines nauwkeurig af.



Gevraagd

Jouw profiel

  • Je beschikt over een technische mbo-opleiding, niveau 3 of niveau 4 in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica, autotechniek of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt affiniteit met de montage van complexe mechatronische systemen of een mechatronische achtergrond en je wilt graag leren.
  • Je hebt ervaring met het lezen van tekeningen.
  • Je bent bekend met MS Office.
  • Je bent een teamplayer en communicatief sterk.
  • Je bent proactief en denkt mee in de ontwikkeling van de afdeling.
  • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit


Aanbod

25 vakantiedagen

13 ADV dagen

Salarisindicatie van €2500 - €3500

+ 20% ploegentoeslag



Bedrijfsomschrijving

Ben je geïnteresseerd in het meedenken over hoe je de productie van een prototype innovatief kunt omzetten naar een industrialisatieproces? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verwezenlijken unieke mechanisatieprojecten, zowel nationaal als internationaal. Je bent betrokken bij het volledige proces, van het initiëren van ideeën tot de realisatie van complete productielijnen. Denk hierbij aan projecten voor de (massa)productie van chips, flexibele zonnecellen of de omzetting van plantenresten in biogas. Wij bieden uitdagende mogelijkheden op het gebied van engineering, zowel mechanisch, elektrisch als softwarematig.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in