+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 18,63 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als heftruckchauffeur bij een top bedrijf, heb je een belangrijke rol. Je werkt met afval en zorgt dat alles op de juiste plek komt. Het is een afwisselende baan waarin je veel zelfstandigheid hebt. Ook krijg je de kans om door te groeien naar andere functies. Plus, je kunt gratis je VCA-opleiding krijgen. Het salaris is goed en je krijgt extra geld voor werken in ploegen. Dit is een kans voor een langere tijd, met mogelijkheid op een vast contract. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als heftruckchauffeur ga je aan de slag in een veelzijdige functie. Je bent verantwoordelijk voor het in de gaten houden en verplaatsen van afval binnen DAF Eindhoven. Je volgt werkinstructies en reglementen op, signaleert en meldt afwijkende situaties en houdt de toegewezen werkruimte schoon. Kortom, een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid! Heb je nog geen heftruckcertificaat? Dat is helemaal geen probleem! Via ons kun jij kosteloos jouw certificaat behalen! Ben jij dé perfecte persoon voor deze job? Stuur dan een enthousiaste reactie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op 088-5063062. Vragen zijn altijd welkom!

Wij bieden:

Als heftruckchauffeur bieden wij jou een leuke en afwisselende baan binnen een top bedrijf. Wat bieden wij jou nog meer? - Werktijden: 07:00-15:30, 15:30-00:00 , 00:00 -07:00 - Functie voor langere tijd met kans tot overname op vaste aanstelling bij Renewi! - Salaris van €18,63 bruto per uur! (per 4 weken € 2.980,80 ) op basis van 40 uur in ploegen - Ploegentoeslag van 117% ! - Reiskostenvergoeding woon-werk verkeer - Je krijgt gratis je VCA-opleiding - Doorgroeimogelijkheden naar andere functies binnen Renewi

Wij vragen:

Ben jij iemand die;
- Zijn heftruckcertificaat heeft OF bereid deze via ons z.s.m. te halen? - Geldige rijbewijs B heeft? - Representatief is? - Zelfstandig is? - Initiatief toont en mensen durft aan te spreken? Dan horen wij graag van jou!

Waar ga je werken:

Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders. Wat bedoelen we met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Van de 14 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen. Wij geloven dat onze unieke aanpak van waste-to-product aansluit bij sociale en regelgevende ontwikkelingen. De aanpak biedt tevens de meest kapitaal-efficiënte oplossing voor een effectief recycling- en afvalbeheer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in