+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Backoffice medewerker Servicedesk Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

https://www.vbtgroep.nl/

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling in je werk en vind je het leuk om dingen te regelen en te organiseren? In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, zoals vastgoedeigenaren. Je helpt hen met verschillende vragen en problemen, van simpel tot moeilijk. Je werkt veel samen met collega's en zorgt er samen voor dat klanten blij zijn. Je leert veel en krijgt de kans om te groeien in je werk. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij nieuwsgierig van aard en zoek je een spilfunctie, waarbij je moet weten wat er allemaal speelt om optimale dienstverlening te kunnen verlenen? Heb je behoefte aan afwisseling in je werk, hou je van regelen en organiseren en krijg je energie van contact met diverse opdrachtgevers, leveranciers en collega's?
Lees dan snel verder, want wij zoeken een service gerichte duizendpoot in ons gezellige team in Eindhoven.


Wat ga je doen?
Op de afdeling Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, dat zijn onder andere vastgoedeigenaren. Je hebt een scala van contacten via verschillende communicatiekanalen, zoals telefoon en e-mail. Elke interactie is uniek en vereist een flexibele aanpak, waarbij je snel kunt schakelen tussen verschillende vragen, van eenvoudige verzoeken tot complexe technische problemen. Maak je geen zorgen als je iets niet weet, je collega's staan je bij met uitleg en advies.
Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit uitzetten en afwikkelen van storingen en reparatie meldingen. Bij complexere vragen ben je in staat om met jouw empathische benadering door te vragen en goed te begrijpen wat er nodig is. Je doet alles om er voor te zorgen dat opdrachtgevers tevreden zijn en wij hun verwachtingen overtreffen. Naast je directe contacten met klanten, draag je ook bij aan het succes van het servicedesk-team door nauw samen te werken met je collega's en hen te ondersteunen.

Dagelijks ben je bezig met;
  • Het aannemen en behandelen van meldingen en informatieverzoeken;
  • Het afwikkelen van schriftelijke en telefonisch gemelde reparatieverzoeken;
  • Opdrachten verstrekken voor herstelwerkzaamheden aan externe partijen binnen de daarvoor gestelde richtlijnen;
  • Klanten op een correcte, klantvriendelijke en zakelijke manier te woord staan.


Gevraagd

Wie ben jij?
Vastgoed- of technische ervaring is mooi meegenomen maar geen must. We vinden het veel belangrijker dat je sociaal en klantvriendelijk bent en dat je graag de beste service wil bieden. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en soms durft te zeggen waar het op staat. Je bent een harde werker maar voor jou is collegialiteit ook belangrijk met af en toe een grap en een lach. Onze basiswaarden: relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch en samenwerken zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.

Verder beschik je over:
  • Een MBO werk- en denk niveau;
  • Ervaring op het gebied van klantencontact en/of service verlenen;
  • Communicatie skills;
  • Flexibiliteit en stressbestendigheid;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.
Wat bieden wij jou?
Een leuke en afwisselende baan binnen een informele en dynamische organisatie. We zijn collegiaal en betrokken, hebben interesse in jou als nieuwe collega en zullen er voor zorgen dat jij je snel thuis voelt. Wij prijzen onszelf om onze leuke werksfeer met enthousiaste collega’s die het werk nóg leuker maken! En verder kun je rekenen op:
  • Een marktconform salaris en een gunstige pensioenregeling;
  • 30 vakantiedagen (op FT basis), waarvan er drie collectief kunnen worden vastgesteld;
  • Een gunstige vergoeding voor zakelijke kilometers;
  • Jouw ontwikkeling staat voorop! Denk aan POP-plannen en toegang tot het online training platform GoodHabitz;
  • Een familiaire werksfeer met dagelijks een gezamenlijke lunch, gezellige borrels en toffe evenementen.


Aanbod

Wie zijn wij?
De afdeling servicedesk is onderdeel van vb&t VvE Diensten en richt zich o.a. op het afwikkelen van klachten en vragen, het verwerken van reparatieverzoeken en het te woord staan van klanten. VvE Diensten is een toonaangevende speler op het gebied van totaalbeheer van Vereniging van Eigenaars. vb&t VvE maakt onderdeel uit van de vb&t Groep.
vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.

Interesse?
Herken jij je in het bovenstaand profiel? Maak dan jouw interesse kenbaar door te solliciteren middels de sollicitatie button op onze website. Wil je meer informatie over de functie, neem dan even contact op met Susan Morpey, Coördinator Servicedesk, via 040-8516914 of stuur een mail met je vraag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in