+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business controller Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Manpower

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.332 - € 6.737 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Sta jij klaar om je financiële expertise in te zetten als business controller en de spil te worden in het succes van een organisatie? In deze rol leid je de Planning & Control cyclus, fungeer je als financiële sparringpartner en draag je bij aan strategische besluitvorming. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een financiële professional die klaar is voor een uitdagende rol als business controller? Verdien een competitief salaris tot €6.737,- bruto per maand, reiskosten, met de zekerheid van een direct contract bij de opdrachtgever. Als business controller ben je de spil in het financiële management, waarbij je strategisch inzicht combineert met analytisch vermogen om de organisatie naar succes te leiden. Klaar om je loopbaan naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu en maak de volgende stap in je carrière!

Manpower zoekt een business controller voor een bedrijf in Eindhoven.

Als business controller leid je de Planning & Control cyclus van een faculteit, inclusief begroting en verantwoording, en genereer je management- en sturingsinformatie. Je bent financiële sparringpartner voor het faculteitsbestuur, werkt aan het Control Framework en Risk Management, en adviseert en werkt nauw samen met de managing director. Je focus ligt op het verbeteren van de P&C cyclus en het ontwikkelen van duurzame verbindingen met projectteams. Je vertaalt strategie naar concrete acties, adviseert het bestuur, en ondersteunt bij het behalen van facultaire doelen. Je bent verantwoordelijk voor strategische planning, financiële analyses, en coördinatie van de P&C-cyclus.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 4.332,- tot € 6.737,- per maand
  • Reiskostenvergoeding volgens regeling van de odprachtgever
  • Parttime of fulltime baan van 32 tot 38 uur per week
  • Direct op contract bij opdrachtgever 


Gevraagd

  • Minimaal een relevante financiële opleiding op WO/HBO-niveau met kennis van bestuurs- en bedrijfskunde
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift in verband met werkzaamheden
Je bent de perfecte kandidaat als je adviesvaardig bent op hoog bestuurlijk niveau en affiniteit hebt voor complexe organisaties. Je hebt een continu ketenbewustzijn en kunt de samenhang binnen de TU/e overzien, waarbij je externe kennis integreert. Als stevige business partner treed je op met strategisch inzicht, waarbij je de faculteit ondersteunt op basis van gedegen analyses.

Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met David Phan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

De Campus bevindt zich strategisch gelegen in het hart van de stad en staat bekend als een gastvrije en inclusieve gemeenschap voor technologisch onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en kennisoverdracht. Het is een bruisende hub in de Brainport Regio Eindhoven, waar studenten, onderzoekers, ondernemers en high-tech bedrijven samenkomen en samenwerken. Betreed de wereld van morgen en draag bij aan de ontwikkeling van baanbrekende technologieën en innovatieve toepassingen die oplossingen bieden voor belangrijke maatschappelijke uitdagingen. De Campus staat symbool voor innovatie en is de plek waar nieuwe ideeën tot leven komen. 

Onze opdrachtgever is een internationale universiteit met een persoonlijke touch. Gelegen te midden van een groene campus, op loopafstand van het centraal station, bieden we een inspirerende omgeving waar je nauw betrokken bent bij het studentenleven. Naast indrukwekkende architectuur bieden we diverse werkruimtes en uitstekende sportfaciliteiten, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

We kunnen op dit moment niet meer informatie geven over deze organisatie. In de vervolgstappen van het sollicitatieproces kunnen we jou hier wel van op de hoogte brengen.

Werktijden
De werktijden in deze parttime of fulltime functie zijn tijdens reguliere kantoortijden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in