+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Loodgieter Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons vind je een baan als loodgieter waar je veel verschillende dingen doet, zoals het installeren van CV-ketels en badkamers. We werken aan projecten door het hele land, dus je ziet veel mooie plekken. Je komt te werken in een klein team waar iedereen elkaar kent. We houden van duurzaamheid en kwaliteit. Je krijgt een goed salaris, een bedrijfsbus en de kans om te groeien door trainingen. Ook is er ruimte voor gezelligheid met teamuitjes en borrels. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een ervaren loodgieter met een passie voor het vak? Zoek je naar een uitdagende en veelzijdige baan bij een vakbekwaam bouwbedrijf in Eindhoven, waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en een aantrekkelijk salaris te verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons ambitieuze bouwbedrijf bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder renovatie en onderhoud, dakbedekking, en installaties voor energie en water. Of het nu gaat om woningbouw of utiliteitsbouw, we streven altijd naar de hoogste kwaliteit en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij ons werk je in een informele werksfeer met een klein team van collega's, waar iedereen elkaar kent en waar ruimte is voor jouw professionele input. Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over de functie en de functie-eisen.


Organisatie

Bij ons ambitieuze bouwbedrijf in Eindhoven kun je als loodgieter aan de slag met het installeren en onderhouden van CV-ketels, warmtepompinstallaties en badkamers. We zijn een vakbekwaam bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in heel Nederland en België. We bieden een informele werksfeer waarin iedereen elkaar kent en er ruimte is voor jouw professionele input.


Functie

Als loodgieter bij ons bedrijf werk je aan uitdagende projecten in de woningbouw en utiliteit. Naast het installeren en onderhouden van verschillende systemen, ben je ook het gezicht van het bedrijf. Het is belangrijk dat je technische informatie duidelijk kunt vertalen naar de klant. Daarnaast reis je door het land en kom je op veel, mooie plekken.


Functie eisen

We zoeken een ervaren collega met een hart voor het vak en ambitie om door te groeien. Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid om dit via ons te behalen. Daarnaast ben je klantvriendelijk, heb je ook een rijbewijs B. Tot slot, ben je een teamplayer en communicatief vaardig.


Aanbod

Als loodgieter bij ons bedrijf kun je rekenen op uitdagende projecten, aardige collega's en een aantrekkelijk salaris. We bieden je een bedrijfsbus en een pensioenregeling. Ook vergoeden we de kosten van trainingen en opleidingen, en er zijn doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Naast hard werken hechten we veel waarde aan gezelligheid en organiseren we regelmatig borrels en uitjes voor ons team. Tot slot vinden we het belangrijk dat jij kan zijn wie jij bent. Er is dus veel ruimte voor eigen invulling binnen de functie.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in