+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

MIG/MAG Lasser Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Ben je een ervaren MIG/MAG lasser en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij ons familiebedrijf in Eindhoven, gespecialiseerd in plaatbewerking. Hier krijg je de kans om aan verschillende projecten te werken en je eigen ideeën in te brengen. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook een solide pensioenregeling en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door interne opleidingen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een kundige MIG/MAG lasser in de mooie regio van Eindhoven? Dan is deze vacature wellicht wel wat voor jou. Voor ons familiebedrijf zoeken we iemand met minimaal 1 jaar ervaring die flexibel kan werken aan diverse projecten. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!


Organisatie

Wij zijn een bedrijf dat sinds de jaren 70 actief is binnen de plaatbewerking. Wij leveren wereldwijd zowel eenvoudige als complexe producten aan diverse klanten. Naast het plaatwerk hebben we ook een assemblagehal en een eigen R&D afdeling. Zo kunnen wij onze klanten van A tot Z bedienen met de beste service en meedenken in alle vraagstukken. Binnen ons bedrijf werken we met een team van tegen de 450 collega’s. Ons bedrijf is dus inmiddels uitgegroeid tot een groot concern. Desondanks heerst er een open, informele cultuur waar iedereen goed met elkaar om gaat. De ontwikkeling van ons personeel is een belangrijke waarde voor ons en wij bieden dan ook diverse trainingen en cursussen aan. Zo kan jij groeien tot wie jij wil zijn.


Functie

In de functie van MIG/MAG lasser werk je aan de hand van de opdracht. Je maakt zowel seriematige als complexe onderdelen van halffabricaten. Je werkt hierbij op onze vaste locatie in Eindhoven. Binnen de functie is er ruimte voor eigen input. Zie jij kans op verbetering? Dan horen wij dit natuurlijk graag. De functie is uitdagend en divers. Geen dag is hetzelfde door de verscheidene opdrachtgevers.


Functie eisen

Voor de functie MIG/MAG lasser zijn we op zoek naar iemand die:

Minimaal 1 jaar ervaring als zelfstandig MIG/MAG lasser

  • Het zelfstandig tekening kunnen lezen
  • In teamverband kan werken
  • Sociaal en klantvriendelijk is
  • Ervaring met lichte assemblagewerkzaamheden
  • Je bent prettig in de omgang
  • Je werkt veilig en gaat voor kwaliteit
Aanbod

Als MIG/MAG lasser bij ons krijg je een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een solide pensioenregeling. Wij bieden verschillende interne opleidingsmogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Of je nu wilt doorgroeien in je carrière of jezelf wilt blijven verbeteren, wij zijn de juiste plek voor jou. Laat ons weten wat jouw ambities en wensen zijn en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij bieden.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Solliciteren kan direct via het sollicitatieformulier. Vragen of opmerkingen over de functie? Vul je gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in