+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Schoonmaak medewerker Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,74 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van schoonmaken en zoek je een parttime baan? Dan is deze functie iets voor jou. Je gaat werken in een groot bedrijf dat belangrijk werk doet voor de gezondheidszorg. Je maakt kantoren, het magazijn, toiletten en de kantine schoon. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Ook werk je met leuke collega's in een fijne sfeer. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Houd jij van een schone werkomgeving, werk je nauwkeurig én ben je opzoek naar een parttime baan in Eindhoven? Dan zijn wij op zoek naar jou! 👀 Voor Brocacef in Eindhoven zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste collega schoonmaakmedewerk(st)er. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van kantoorruimtes, het magazijn, toiletten en de kantine. Het werkrooster ziet er als volgt uit: dinsdag t/m vrijdag van 07:00 tot 14:00 uur. Herken jij jezelf in het gevraagde profiel en spreekt deze functie jou aan? Solliciteer direct! Caroline Hendriks | via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 088-5063045 of whatsapp 0634633261 📞📩

Wij bieden:

- Parttime functie (32 uur per week) voor langere tijd;
- Werktijden variërend opdinsdag t/m vrijdag tussen 07.00 en 14.00 uur⏲ - Werken binnen een grote organisatie met diverse werkzaamheden en verantwoordelijkheden - Vriendelijke collega's en een prettige werksfeer - Bruto uurloon van €13,74 💰 - Reiskostenvergoeding - Vast contactpersoon bij Timing gedurende jouw dienstverband🦹‍♀️

Wij vragen:

- Per direct beschikbaar op de genoemde dagen en tijden;
- Basisbeheersing van de Nederlandse taal;
- Je werk nauwkeurig, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bij voorkeur ervaring in de schoonmaak van een bedrijfsruimte.

Waar ga je werken:

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven, Brocacef, zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerk(st)er! Brocacef is actief op het gebied van gezondheidszorg. In het logistiek centrum in Eindhoven worden geneesmiddelen en medische producten verwerkt voor apotheken en zorginstellingen over het hele land.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in