+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Leuke parttime/ bijbaan bij DHL eCommerce Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan naast school of wil je parttime werken in de avond? Bij DHL Parcel in Eindhoven is er een geweldige kans voor jou! Samen met collega's zorg je dat alle pakketten op tijd zijn. Je krijgt een goed salaris en extra geld met toeslagen. Ook kun je groeien in je werk. De werktijden zijn flexibel en passen goed bij je school of thuis. Je leert veel en werkt in een gezellig team. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een bijbaan naast school of een parttime baan in de avond uren regio Eindhoven? DHL Parcel biedt jou hier de perfecte kans. Met toeslagen en doorgroeimogelijkheden is dit een unieke kans die je niet mag missen! Als je bij DHL Parcel komt werken, begint je dag rond 16.00 uur. Wanneer je begint met je shift, start je met het helpen van klanten door het logistiek verwerken van hun orders. Door jouw hulp komt het pakket op tijd bij de klant, waardoor je een echte meerwaarde hebt voor het bedrijf. Je werkt samen met je collega’s om ervoor te zorgen dat alle pakketten op tijd verzonden worden. Wil je deel uitmaken van een gezellige, professionele en dynamische omgeving? Neem dan snel contact met ons op en solliciteer op deze fantastische kans!

Wij bieden:

Ben je op zoek naar een baan goed te combineren na school of om een parttime te kunnen werken in de avonduren? Dan heeft DHL Parcel in Eindhoven de perfecte baan voor jou! We bieden je de volgende arbeidsvoorwaarden: - Een salaris van minimaal €13,27 bruto per uur;
- Toeslagen tussen de 112.5% en 150%;
- Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
- Flexibele werktijden tussen 16:00 uur en maximaal 23:00 uur die te combineren zijn met jouw studie of thuissituatie. Het leukste aan deze functie is dat je deel uitmaakt van de dynamische werkomgeving van DHL Parcel in Eindhoven. Je krijgt de kans om te werken met leuke collega's en ervaring op te doen in een internationaal bedrijf. Daarnaast leer je veel over de logistieke sector en krijg je de kans om je communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Wij vragen:

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Ben jij de persoon die persoon die wij zoeken? - Je bent minimaal 17 jaar oud;
- Je bent fysiek sterk en klaar voor de uitdaging;
- Je bent bereid om in de avonduren te werken;
- Je beschikt over eigen vervoer om naar de werklocatie te komen.

Waar ga je werken:

DHL is wereldleider voor internationale expresleveringen, zowel over land als in de lucht. Het bedrijf is ook de nummer 1 voor oceaanvrachten en contract logistiek. DHL biedt een volledig pallet aangepaste oplossingen, van het expres leveren van documenten tot supply chain management.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in