+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Helpende (plus), uren in overleg, omgeving Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

zorgdesQ

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.928 p/m

Vacature in het kort

Kom werken bij een organisatie die zich inzet voor ouderen in de regio Eindhoven. Je gaat aan de slag op verschillende afdelingen, zoals somatiek en revalidatie. Jouw taak is om bewoners de beste zorg te geven en hen een glimlach te bezorgen. Je werkdag is gevuld met het verzorgen van bewoners, helpen bij maaltijden en activiteiten. Je maakt deel uit van een hecht team. Je kunt zelf aangeven op welke afdeling je wilt werken en hoeveel uur per week. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij een organisatie met een afdeling somatiek, PG afdeling en een revalidatie-afdeling. De organisatie bestaat uit vier woonzorgcentra in de omgeving van Eindhoven. Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoge zorg voor ouderen spelen zij in op de individuele behoefte van iedere bewoner. Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van bewoners te bewaren en hen zelf de regie te laten behouden. Hun passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van de oudere mens. 


Functieprofiel:

Of het nou gaat om een luisterend oor of hulp bij de verzorging. Jij begrijpt wat de cliënt nodig heeft. Jij bent dan ook de Helpende (plus) die de bewoner graag ziet en een glimlach op zijn/haar gezicht tovert. En laat dat nu precies hetgeen zijn waar jij het meeste energie van krijgt! Want het welzijn in de gaten houden en zorgen voor een gezellig thuis, dat is jouw doel en missie.

Hoe ziet jouw dag er nu eigenlijk uit?
Je wordt begroet door een aantal bewoners en je collega’s. Er ligt een overdracht klaar van je collega’s en je neemt deze door. Samen met je collega’s maak je een duidelijke verdeling van de werkzaamheden.

Je start de verzorging van de bewoners. Jij weet wat de bewoner nodig heeft: dat staat in het zorgleefplan dat jij zelf bijhoudt. Na afloop breng je de bewoners naar de huiskamer. Daar staan de huiskamerassistenten al op de bewoners te wachten.

Nadat je je rapportage hebt bijgewerkt, kun je genieten van een korte pauze. Begin van de middag is het etenstijd. Hierbij help je de bewoners. Na de maaltijd is het tijd voor de middagzorg, zoals bewoners naar het toilet brengen of naar bed.

In de middag is er ruimte voor activiteiten zoals muziek maken of zingen. Natuurlijk sta je ondertussen paraat om de bewoners te helpen waar nodig. Uiteraard zorg je er wel voor dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven. Dit stimuleer je zo veel mogelijk.

Als je werkdag erop zit, draag je je werk over en loop je met een goed gevoel naar buiten.
Jij was er vandaag weer voor onze bewoners. Met echte, persoonlijke aandacht en zorg.


Functie-eisen:
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar en betrokken.
  • Je bent vrolijk en positief.
  • Je beschikt over inlevingsvermogen en een gastvrije houding.
  • Je hebt een MBO-diploma helpende zorg & welzijn (niveau 2). Heb je ervaring dan is dat mooi meegenomen. Heb je geen ervaring, dan werken wij jou goed in en kun je een aanvullende cursus volgen.
Aanbod:
  • Als helpende (plus) ga jij aan de slag op één van de locaties van onze opdrachtgever: Psychogeriatrie (PG), Somatiek, Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR). Heb je een voorkeur? Dan horen we dat uiteraard graag!
  • Het aantal uren is bespreekbaar. Je werkt in zowel vroege, late en nachtdiensten.
  • Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie helpende is ingeschaald in salarisschaal 25 (min. € 2.339,- max. € 2.928,- bruto per maand. De functie helpende plus is ingeschaald in salarisschaal 30 (min. € 2.339,- max. € 3.013,- bruto per maand (o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
  • Een gezellig, professioneel team dat voor elkaar klaar staat.

Enthousiast geworden?

Solliciteer Direct

1

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tijdens dit telefoongesprek zullen we vragen naar jouw wensen en kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Mocht er er niet direct een match uitkomen, benaderen we je graag opnieuw als er wel een potentiële match is.

2

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en vragen we jouw behoeften verder uit. Één van onze recruiters wordt jouw vaste contactpersoon. De benodigde documenten worden door ons gescreend.

3

Sollicitatie bij de opdrachtgever

In geval van een lange opdracht of een vast dienstverband ga je op sollicitatiegesprek bij een opdrachtgever. Je kunt ook flexibel werken door het invullen van losse diensten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in