+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

(Leerling) SERVICEMONTEUR CV Ketel / Warmtepompen Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BeterBaan Eindhoven

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 p/u

Vacature in het kort

Beterbaan zoekt technische mensen die willen leren en groeien tot servicemonteur. In het begin ga je met een ervaren collega op pad om klanten te helpen. Je leert alles over het onderhouden van cv ketels. Na een tijdje ga je zelfstandig werken en los je ook storingen op. Je krijgt een auto en werkt met een tablet voor de planning. Na een jaar ben je een expert en help je klanten meteen. Je komt in een leuk team en soms werk je ook 's avonds of in het weekend. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Beterbaan is op zoek naar technische dames en heren die klaargestoomd worden tot servicemonteur.

De eerste 2 maanden ga je samen met een ervaren monteur op pad naar klanten. Dit zijn voornamelijk particuliere woningbezitters in de regio Zuid Oost Brabant. Jullie bezoeken samen 8 klanten per dag voor het onderhoud aan de cv ketel en eventueel aan warmtepomp installaties.   

Ben je technisch onderlegd en je ben je in bezit van rijbewijs B of BE. Dan kan je het traject doorlopen om zelfstandig service monteur te worden.                                          
Je wordt aangemeld voor de benodigde opleidingen en je kunt al direct aan de slag.


Taken

Na deze inwerkperiode staat er een volledig uitgeruste serviceauto op je te wachten. Je bent dan in staat bent om zelfstandig periodiek onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan CV ketels. Je begint met 5 onderhoudsadressen per dag.

Je krijgt steeds meer ervaring en je leert de techniek van de CV ketel nog beter te begrijpen. Je werkt met grote mate van zelfstandigheid en met ondersteuning vanuit kantoor. De week/dag planning ontvang je via de tablet en  je voert die volgens schema uit. De werkbonnen worden door de klant ondertekend en je stuurt die digitaal naar kantoor.

Na een half jaar ben je in staat om naast onderhoudswerkzaamheden ook storingen vast te stellen en te verhelpen. Je doet waar je goed in bent; technische problemen oplossen en de verwachting van de klant overtreffen Je hebt inmiddels dermate veel ervaring dat je 8 adressen per dag kunt bezoeken. Je hebt kennis van meet- en regeltechniek voor woninginstallaties, waardoor je ook voor storingen aan CV ketels en warmtepompen ingezet kunt worden.

Na een jaar denk je in oplossingen en met jouw vakkennis en ervaring los je veel problemen meteen al ter plaatse op. Zo nodig beslis je wat noodzakelijke vervolgacties zijn. Je bent onderdeel van een team met 10 collega’s en om de beurt word je ingezet om ook storingsdienst mee te draaien.  



Gevraagd

  • Technische achtergrond
  • Rijbewijs B
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief
  • Bereid om cursussen / opleidingen te behalen


Aanbod

Werktijden

Conform CAO Vanaf € 14,00 bruto per uur


Salaris

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om veel in contact te zijn met klanten, dan is dit wellicht een mooie kans voor een uitdagende job.

Voor meer info, Neem voor meer info contact op met Rahanna.



Bedrijfsomschrijving

Maandag tm vrijdag 07:30 - 16:30
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in