+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

(Senior) Adviseur Duurzaamheid Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.000 - € 7.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzaamheid en zet je kennis en passie in voor een groenere toekomst. Als (Senior) Adviseur Duurzaamheid bij een vooraanstaand advies-ingenieursbureau, werk je in een team van gedreven professionals aan innovatieve oplossingen voor een duurzame leefomgeving. Jouw rol omvat het strategisch vormgeven van beleid, het bewaken van projectkwaliteit en het coachen van collega's. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Past duurzaamheid helemaal in jouw straatje en wil je een positieve impact op de wereld maken door bij te dragen aan duurzame ontwikkelingen en het bevorderen van milieuvriendelijke oplossingen? Deze rol biedt de unieke kans om je expertise op het gebied van duurzaamheid in te zetten en een verschil voor een groenere toekomst.


Wat ga je doen?

Wil jij een cruciale rol spelen in het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen en het vormgeven van transities binnen de grond-, weg- en waterbouw, gebouwde omgeving en bedrijfsprocessen? Word (Senior) Adviseur Duurzaamheid bij een toonaangevend advies- ingenieursbureau.

Samen met een gepassioneerde team van ruim 30 duurzaamheidsadviseurs werk je aan innovatieve oplossingen voor een duurzame en gezonde leefomgeving, waarbij je zowel strategisch als hands-on betrokken bent bij het bepalen van landelijk beleid en het concreet realiseren van projecten.

Wanneer je hier werkt, draag je bij aan de transitie naar een circulaire economie en een duurzame energievoorziening, terwijl je op professioneel vlak groeit en jouw expertise inzet om Nederland om te vormen tot een duurzame samenleving. Solliciteer nu en laat jouw impact op het gebied van duurzaamheid zien!


Jouw werkzaamheden
  • Strategisch meedenken en vormgeven van landelijk beleid en visie op duurzaamheid;
  • Bewaken van de projectkwaliteit;
  • Actieve deelname aan regionale en bedrijfsspecifieke projecten om duurzaamheidsdoelen te realiseren;
  • Samenwerken met diverse specialisten en coachen van jongere collega’s;
  • Ondersteunen van interne en externe opdrachtgevers met strategieën, scenario’s, rekenmodellen en digitale tools;
  • Bijdragen aan het creëren van een duurzame samenleving door Nederland om te vormen tot een gezonde en duurzame leefomgeving.


Gevraagd

  • 5+ jaar ervaring in het aansturen en implementeren van transities en het behalen van circulariteit- en klimaatdoelstellingen.
  • Bewezen succes als project- en programmamanager;
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Ervaring in het adviseren van publieke partijen, zoals gemeenten, provincies en waterschappen, en het hebben van politiek-bestuurlijke sensitiviteit.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Dit is een internationaal ingenieursbureau dat toonaangevend is in zowel advies als projectmanagement. Met collega’s verspreid over 140 landen maken ze de levens van grote groepen mensen wereldwijd makkelijker, gezonder en veiliger. En daar kun jij aan bijdragen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in