+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent wiskunde schooljaar 24-25 Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Als docent bij ons, kun je je kennis en ervaring inzetten op verschillende scholen. We helpen je ook groeien door trainingen en cursussen. Dit is jouw kans om te groeien in je carrière en het beste uit jezelf te halen. Je kunt je pedagogische vaardigheden verder ontwikkelen. We hebben samenwerkingen met scholen in verschillende steden en dorpen in Noord-Brabant. Samen vinden we de beste plek voor jou. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Bij Maandag® zijn wij voor het aankomende schooljaar 24-25 op zoek naar een flexibele docent wiskunde om onze vaste formatie te versterken. Als docent wiskunde via Maandag® krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen doormiddel van jouw kennis en ervaringen in te kunnen zetten bij verschillende onderwijsomgevingen. Daarnaast krijg je via Maandag® ook de kans om jezelf professional verder te ontwikkelen op het gebied van trainingen en/ of cursussen. Dit alles zullen wij samen gaan doen zodat jij het beste uit jezelf en jouw onderwijs carrière kunt halen.

Deze functie biedt jou de kans om als docent wiskunde jouw pedagogische vaardigheden en professionele groei te ontwikkelen.


Functie eisen

Als docent wiskunde ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende kans in het voortgezet onderwijs en/of het mbo voor het komende schooljaar 24-25. Met de zekerheid van een (vast) dienstverband krijg je de kans om verschillende scholen te verkennen en diverse ervaringen op te doen, of jouw kennis verder te verdiepen. Daarnaast is het belangrijk dat je de volgende aspecten bezit:

  • Je bent in het bezit van een 1e/ 2e graads bevoegdheid wiskunde;
  • Je hebt relevante stage en/of werkervaring opgedaan;
  • Beschikbaarheid voor 20 tot 40 uur per week.

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande vacature of heb je vragen over bovenstaande vacature? Neem dan gerust contact op met mij via 06-23757175 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Hopelijk spreken we elkaar snel!


Over het bedrijf

Bij Maandag® hebben wij samenwerkingen met verschillende scholen in Noord-Brabant. Denk hierbij aan de grote steden waaronder Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Breda en Helmond, maar ook scholen in omliggende dorpen. Uiteraard zullen wij samen gaan kijken naar jouw wensen en kijken we samen naar de regio waarin jij aan de slag wil!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent wiskunde schooljaar 24-25 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in