+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

De Rooij Van Wijk Advocaten

Gevraagd

  • 20 - 30 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij De Rooij Van Wijk Strafrechtadvocaten zoeken we een administratief medewerker voor ons kantoor in Eindhoven. Je gaat werken in een team waar geen dag hetzelfde is. Als administratief medewerker ben je heel belangrijk, je helpt de advocaten en praat met cliënten en andere mensen. Je werk is onder andere het beheren van dossiers, helpen met documenten en praten met verschillende mensen. We bieden je een leuke baan waar je veel leert, met een goed salaris en leuke extra s zoals teamuitjes. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

De Rooij Van Wijk Strafrechtadvocaten is een gespecialiseerd strafrechtkantoor gevestigd in het centrum van Eindhoven. Neem een kijkje op onze website, we houden niet zo van tromroffel op de borst.
Voor ons kantoor in Eindhoven zoeken wij een administratief medewerker voor circa 20 á 30 uur per week (in overleg) die in de omgeving van Eindhoven woonachtig is.

Als administratief medewerker bied je ondersteuning aan de advocaten bij hun werkzaamheden. Bij ons op kantoor is geen dag hetzelfde en jij als administratief medewerker bent de schakel tussen de advocaten, cliënten en andere procespartijen.

Jouw takenpakket bestaat in elk geval uit: • Het beheren van (digitale) dossiers door inkomende en uitgaande stukken te verwerken; • Het aanpassen en uitwerken van (juridische) documenten, correspondentie en notities; • Agendabeheer • Mondelinge en schriftelijke communicatie met cliënten, advocaten en instanties zoals rechtbanken, gerechtshoven en het Openbaar Ministerie.

Wij bieden:
Een afwisselende baan met verantwoordelijkheid en een leuke en informele werksfeer. Een contract voor bepaalde tijd en marktconform salaris. Daarnaast houden we van borrelen en hebben we regelmatig kantooruitjes.

Gevraagd

Wij vragen: Een persoon die van aanpakken weet, snel kan schakelen en een proactieve houding heeft. Daarnaast dien je te beschikken over een flexibele instelling en van belang dat je zelfstandig en stressbestending kunt werken. Werkervaring binnen een advocatenkantoor (bij voorkeur strafrechtelijk gerelateerd) is een pré. Je beschikt in elk geval over: • MBO-4-denkniveau • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift • Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, etc.) Reageren? Pas jij binnen het profiel van administratief medewerker en ben jij op korte termijn beschikbaar (in ieder geval op de woensdag en vrijdag)?

Aanbod

Stuur dan uiterlijk 12 mei 2024 jouw reactie naar: De Rooij Van Wijk Advocaten t.a.v. mevrouw R. Wolters via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in