+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Consultant Zinnige Zorg Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Coöperatie VGZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.081 - € 6.754 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van zorginnovatie en maak een impact bij VGZ als Consultant Zinnige Zorg. In deze unieke rol werk je aan het signaleren en implementeren van innovaties en transformaties in de zorg. Je draagt bij aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg door het slimmer inzetten van zorgpersoneel. Geniet van een uitgebreide studieregeling, een persoonlijk opleidingsbudget, en de mogelijkheid om hybride te werken. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een baan waarin je op maatschappelijk niveau het verschil maakt en de zorg kan innoveren? Als Consultant Zinnige Zorg bij VGZ zet jij je iedere dag in voor een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg. Ben jij nieuwsgierig of deze functie past bij wie jij bent? Bekijk nu onze vacature.


Hoe jij ook het verschil maakt

VGZ staat voor de maatschappelijke opdracht om de zorg toekomstbestendig te maken. We zetten ons in voor passende zorg voor de patiënt tegen lagere zorgkosten. Hierbij kijken we ook naar het slimmer inzetten van zorgpersoneel. Een doel waar ons hart iedere dag sneller van gaat kloppen. In deze functie lever jij dan ook een belangrijke bijdrage aan deze maatschappelijke opdracht.

Als Consultant Zinnige Zorg heb je een unieke rol! Samen met zorginstellingen is het jouw taak om innovaties en veranderingen te signaleren en op te pakken. Je begeleidt transformaties, ziet kansen voor het implementeren van Zinnige Zorg innovaties en komt met creatieve oplossingen. Dit doe je door het probleem scherp te krijgen, analyses te maken en verschillende perspectieven samen te brengen.

In je rol als consultant kom je veel bij de zorginstellingen over de vloer. Het is hierbij belangrijk om oog te hebben voor de verschillende perspectieven van een zorgaanbieder en een zorgverzekeraar. Bij alles wat je doet neem jij de betrokkenen mee en zorg je dat ideeën landen in de organisaties.

Dit ga jij doen:

De opdrachten die je krijgt als Consultant Zinnige Zorg hebben een operationeel, tactisch of strategisch karakter. Op basis van jouw ervaring en interesses matchen we jou met een passende, impactvolle opdracht.

Opdrachten die een Consultant Zinnige Zorg uitvoert:

  • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een hybride netwerk voor GGZ zorg. Samen met huisartsen en GGZ aanbieders ontwerp je een nieuwe cliëntreis met een kortere wachttijd door inzet van digitale toepassingen. De belangen van de verschillende partijen hou jij als projectleider steeds goed in scope
  • Je bent als projectleider verantwoordelijk voor het uitrollen van een plan waarmee je de samenwerking van wijkverpleging met ziekenhuizen, huisartsen, gemeenten en sociaal werk verbetert. Het doel is om gezamenlijk de juiste zorg en ondersteuning te bieden aan ouderen in enkele geselecteerde buurten. Daarom zet je buurtteams op die jij coacht om plannen voor hun buurt op te stellen en te realiseren
  • Je begeleidt een project over ziekenhuis verplaatste zorg op locatie bij een ziekenhuis. Je analyseert de huidige en gewenste situatie en bespreekt de benodigde acties met de teamleiders. Je betrekt de juiste mensen en bent verantwoordelijk voor de voortgang van het project

Waar kom je terecht?

Je wordt onderdeel van een mensgericht team van 7 consultants met passie voor het werk wat we doen. Je werkt zelfstandig aan je opdracht bij een zorginstelling op locatie. Natuurlijk kun je altijd bij één van de andere consultants terecht om jouw ideeën voor te leggen en om advies te vragen. Op vrijdag is er ruimte voor onderlinge kennisuitwisseling en feedback.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat kunnen wij hierin voor jou betekenen?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.


Daarnaast bieden wij jou:
  •  Een salaris tussen de € 4.081,- en € 6.754 per maand obv 38 uur (Salarisschaal H of I van de CAO van VGZ)
  •  Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid
  •  Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
  •  Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%)
  •  Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
  •  Naast aantrekkelijke kortingen op verzekeringen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand
  •  We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek
  •  Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een netto working@home-toeslag
  •  Je ontvangt maandelijks een netto vergoeding van €40,- voor internet thuis
  •  Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem dat in 2020 is uitgeroepen tot gezondste kantoorgebouw van Nederland;
  •  Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.
Dit breng je mee

Jij bent in staat om in een complexe omgeving met uiteenlopende belangen, de verschillende stakeholders aan boord te houden en mee te laten bewegen richting het einddoel van het programma of project. Je hebt oog voor de gevoeligheden tussen zorgverzekeraar en zorginstelling, en tussen management en zorgprofessional. Jij weet deze op constructieve manier om te zetten in een plan van aanpak en concrete acties.

Van nature ben je analytisch, je weet stukken snel te doorgronden en de impact van innovaties meetbaar te maken. Daarnaast kun je met creatieve werkvormen stakeholders meenemen en tot actie aanzetten. Je bent gestructureerd en je kan hoofd- en bijzaken goed van elkaar onderscheiden.

Binnen jouw opdracht signaleer je kansen voor Zinnige Zorg en neem je initiatief om deze te realiseren. Je voelt je verantwoordelijk voor Zinnige Zorg en laat je niet uit het veld slaan door tegenslag. Werkt plan A niet? Dan bedenk je plan B om alsnog bij het gezamenlijke einddoel uit te komen. Bij alles wat je doet hou je in je achterhoofd dat we als zorgverzekeraar een maatschappelijke rol bekleden. Die neem jij net zo serieus als wij.


Verder breng je mee:
  •  Werkervaring als consultant of projectmanager in de zorg of in andere sectoren
  •  Affiniteit met transformatie in de zorg en het veranderen in organisaties
  •  Een 4-daagse werkweek is bespreekbaar, maar aanwezigheid op vrijdag (teamdag) is belangrijk

We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het hier.


Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar. 

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.


Klaar om het verschil te maken?

Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan voor 26 mei op de vacature van Consultant Zinnige Zorg via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Kristy Fluit, Recruiter bij VGZ



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Bij VGZ vinden wij het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen heeft om zichzelf te ontwikkelen én tegelijkertijd bij te dragen aan de maatschappij. Daarom maken wij veel ruimte voor diversiteit; in onze werkwijze, bedrijfscultuur en manier van denken.

Een diverse werkcultuur is heel krachtig, maar ontstaat niet vanzelf. Het begint bij een voor iedereen toegankelijk recruitmentproces.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in