+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Toezichthouder Industrie Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Xstate

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Xstate

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Door te werken als Junior Toezichthouder Industrie draag je direct bij aan het realiseren van een duurzamere en veiligere leefomgeving. Je maakt deel uit van een team dat zich inzet voor projecten op het gebied van energietransitie, klimaatadaptatie, en meer. Geniet van een vaste positie, een aantrekkelijk salaris, een uitgebreid opleidingsprogramma, en de kans om bij te dragen aan een maatschappelijk relevant doel. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

De CO2 uitstoot moet in Nederland in 2030 gehalveerd zijn. Door trainees/starters en professionals in te zetten op uiteenlopende projecten richting o.a. Ruimtelijke projecten, energietransitie, klimaatadaptatie, verduurzaming, milieu en bodemvraagstukken werken wij mee om Nederland een stukje duurzamer, schoner en leefbaarder te maken. Want een beter begin, begint bij jezelf! Daarom zijn wij continu op zoek naar trainees en professionals die een bijdrage willen leveren aan het creëren van een duurzame leefomgeving. Als junior toezichthouder industrie bij een van onze partners kun jij hierin ook jouw steentje bijdragen!


Wat ga jij doen als Junior Toezichthouder Industrie?

Heb jij een sterke interesse in de industriële wereld en wil je impact maken binnen de provincie Noord-Brabant? Ga dan de uitdaging aan als junior toezichthouder waarmee je bijdraagt aan een duurzame en veilige fysieke leefomgeving in jouw regio!

Als Junior Toezichthouder Industrie start je jouw werkdag op vanuit huis of bij jouw collega’s op kantoor, waarbij je uiteraard jouw mailbox checkt, (online) meet met collega’s om te sparren over relevante zaken en afspraken inplant met bedrijven waar jij de verantwoordelijkheid voor hebt. Jouw team binnen de afdeling “Industrie” wordt gevormd door tientallen collega’s, waardoor je in de loop van dag jouw ervaringen m.b.t. uitgevoerde werkzaamheden en jouw visie kunt delen. Je staat er dus zeker niet alleen voor. Sterker nog, je leert niet alleen met elkaar, maar ook van elkaar. Als junior toezichthouder die recent zijn of haar studie heeft afgerond heb jij namelijk ongetwijfeld relevante kennis opgedaan waar jouw ervaren collega’s van kunnen leren! Daarnaast staat er uiteraard een ervaren collega voor je klaar die je begeleid en die je kennis gaat laten maken met het werkveld.

Eenmaal de ochtend voorbij is stap jij in de auto omdat je een afspraak hebt staan bij een van de zwaardere industriële bedrijven in de regio. Bij aankomst maak je samen met de contactpersoon een ronde over het terrein, waarbij je observeert en noteert wat je tegen het lijf loopt. Samen met de contactpersoon ga je in gesprek over verschillende onderwerpen m.b.t. industriële –en milieuaspecten die relevant zijn voor de betreffende locatie. Denk hierbij aan thema’s als energie, lucht, bodem, geluid, duurzaamheid, geur en veiligheid. Eenmaal thuis of op kantoor aangekomen ga je aan de slag met de verslaglegging van de resultaten en bereid je je voor op de volgende dag.


Waar ga je aan de slag?

Deze functie betreft een vaste positie bij een Omgevingsdienst in het zuiden van het land. Je stroomt in bij de Omgevingsdienst via het talent-ontwikkel-programma “VTH - Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving” van Xstate. Het talent-ontwikkel-programma betreft een vakinhoudelijke en competentie gerichte opleiding verzorgd door de Bestuursacademie Nederland. Daarnaast zal een talentcoach je ondersteunen bij het achterhalen en realiseren van je persoonlijke en professionele ambities.


Wat krijg je van ons?
  • Direct een vast contract, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst!
  • Uitdagende baan met een aantrekkelijk salaris o.b.v. 36 uur per week
  • 25 vakantiedagen
  • Vakinhoudelijke opleiding ‘Vergunning Verleend, verzorgd door de Bestuursacademie Nederland
  • Toegang tot de Online Academy met ruim 350 trainingen
  • E-learning programma’s; “Hoe werkt de gemeente”, AWB en “De nieuwe Omgevingswet”.
  • Vaste coach die je helpt voor, tijdens en na het traineeship
  • Reiskosten/thuiswerkvergoeding, pensioen en vakantiegeld
  • Interessante bedrijfsbezoeken en gastcolleges van mensen uit de praktijk
  • Leuke Xstate feestjes en uitjes
Wat verwachten wij van jou?

Als Junior Toezichthouder Industrie verwachten wij van jou:

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van agrarisch, milieukunde, chemie, integrale veiligheidskunde, juridisch of soortgelijk;
  • Relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Affiniteit met industrie en de fysieke leefomgeving is een mooi startpunt;
  • Een drive om impact te maken en bij te willen dragen aan een gezonde en veilige omgeving;
  • Dat je de ambitie hebt om te blijven ontwikkelen;
  • Dat jij een enthousiaste en energieke teamplayer bent die communicatief vaardig is. Het ontbreekt je daarnaast niet aan daadkracht en doelgerichtheid.
Wie zijn wij?

Terwijl we voor grote maatschappelijke uitdagingen staan, kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst. Wij zijn overtuigd dat je altijd kan versnellen en veranderen. Zolang je maar de juiste mensen aan tafel zet. Daarom verbinden wij de beste startende talenten aan het publieke domein.

Ons doel? De publieke sector in Nederland vernieuwen en verduurzamen. Hoe we dit doen? Op een vooruitstrevende manier talent aan ons binden en inzetten op toffe, uitdagende projecten gericht op het creëren van een duurzame leefomgeving. Wij zijn een organisatie waar trots, vertrouwen en gedrevenheid de basis vormen voor onze cultuur. Altijd dat stapje harder willen lopen, jezelf willen verbeteren, uitdagen en inspireren. Dat zijn wij!


Interesse in de functie als Junior Toezichthouder Industrie?

Heb jij interesse om voor ons aan de slag te gaan als Junior Toezichthouder Industrie? Solliciteer dan snel via het sollicitatieformulier hieronder of Neem voor meer info contact op met Sjoerd de Boer, Recruiter VTH via 06 48 51 28 47 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in