+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elst.
Laad meer vacatures

Avond en Nachtmedewerker PostNL Elst (GLD) Elst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.151 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een avond- en nachtmens die houdt van een dynamische en fysiek uitdagende baan? Laat dan de dag voor wat het is en kom ons team in Elst versterken als avond en nachtmedewerker bij PostNL! Hier werk je tussen 17.45 en 2.00 of 23.00 en 5.00 of 8.00. Ondanks de snelheid en het zware werk zetten we alles op alles voor een goede werksfeer. Als medewerker vervul je een sleutelpositie in het proces dat pakketjes van verzender naar ontvanger leidt. Je taken bestaan uit het opvoeren en sorteren van pakketten en alle logistieke werkzaamheden daaromheen. Ben jij klaar voor echte uitdaging onder de sterren? Pak dan nu je kans en solliciteer direct voor de functie van avond- en nachtmedewerker bij PostNL in Elst!

Wij bieden:

Ben jij een echte nachtuil met een goede fysieke conditie, die houdt van werken in een positieve sfeer? Welkom bij PostNL Elst! Als avond en nachtmedewerker bij ons betreed je een wereld van doorgroeimogelijkheden en werk je in uitdagende diensten tussen 17.45/18.45 en 2.00, of van 23.00 tot 5.00 of 8.00 uur. Ervaring? Dat wordt bij ons beloond met een hoger salaris. In de pauze is er natuurlijk tijd voor een kop koffie of thee - op onze kosten. Daarnaast kun je jouw auto gratis parkeren bij onze locatie. Wij geloven in een goede werk-privé balans, dus je kunt bij ons rekenen op 8 tot 40 uur per week. En dat voor een bruto maandsalaris van €2151,48 exclusief toeslagen! Natuurlijk hanteren we bij PostNL een strikte naleving van de Algemene Wet Gelijke Behandeling. Bij ons is iedereen welkom. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten! - Je salaris wordt wekelijks uitbetaald;
- Toeslagen zijn van toepassing conform de cao van PostNL;
- Je ontvangt reiskosten, indien je op meer dan 6 km bij je werk vandaan woont;

Wij vragen:

Ben jij een avondmens die efficiënt, nauwkeurig en verantwoordelijk werkt, zelfs in de late uren? Dan zoeken we jou als onze avond en nachtmedewerker postnl Elst bij PostNL in Elst (GLD). Een aantal vereisten zijn van belang om deze boeiende rol te vervullen: • Flexibiliteit: Je bent bereid om tussen 8 en 40 uur per week te werken en kunt in de avond- en nachturen werken. • Nauwkeurigheid: Jouw oog voor detail zorgt voor een foutloze verwerking van post. • Verantwoordelijkheid: Je kunt zelfstandig werken en je neemt je taken serieus. • Fysieke gesteldheid: Je bent in staat om ook zware pakketten te tillen. • Vervoer: Je woont in of rondom Elst (GLD) of kunt deze locatie gemakkelijk bereiken. Denk je dat je de perfecte match voor deze functie bent? Aarzel dan niet en reageer snel op deze leuke kans! We kijken uit naar je sollicitatie.

Waar ga je werken:

PostNL is de grootste post- en pakket verwerkende organisatie van Nederland. Timing werkt samen met PostNL. Voor het distributiecentrum te Elst (Gld) zijn we voor verschillende afdelingen op zoek naar enthousiaste aanpakkers die voor langere tijd aan de slag willen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in