+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elst.

Leefstijl coach / Sport coach (12-24 uur) in Elst Elst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Be Woman Elst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Be Woman Elst

Gevraagd

  • 10 - 24 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage / Vakantiewerk / Vast contract

Vacature in het kort

Bij Be Woman in Elst draait alles om vrouwen en hun welzijn. We bieden een veilige plek waar elke vrouw zichzelf kan zijn en haar doelen kan bereiken. Ons team van betrokken coaches staat klaar om te luisteren, te helpen en te motiveren. We zoeken nu een nieuwe coach die ons kan ondersteunen. Je gaat aan de slag in ons circuit, geeft voedingsadvies en helpt bij persoonlijke doelen. Ook kun je onze locatie gebruiken voor eigen lessen. Ben jij klaar om vrouwen te helpen met jouw passie en kennis? Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Wie wil ons team komen versterken en werken in HET vrouwencentrum van Elst?

Bij Be Woman in Elst kunnen vrouwen zichzelf zijn. Het team van Be Woman is er om haar aandacht te geven en te LUISTEREN naar haar verhaal. Elke vrouw heeft haar eigen doel en ze kan op onze steun rekenen om haar doel te halen.

Bij Be Woman bieden wij een veilige omgeving om aan zowel je fysieke als psychische gezondheid te werken. Het Be Woman team bestaat uit betrokken coaches die dezelfde passie met elkaar delen en de leden steunen in hun doel met alle kennis en ervaring die ze hebben.

Het aanbod van Be Woman bestaat uit oa: Circuit training, Persoonlijke leefstijlcoaching, Voedingsadvies en Groepslessen. We zijn op zoek naar een coach ter ondersteuning van onze begeleiding in het circuit die ook kennis heeft van voeding en wellicht ervaring heeft in bepaalde diensten waarmee zij de vrouwen die bij Be Woman sporten kan ondersteunen. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van de locatie voor eigen (groeps) lessen en/of diensten.

Wil jij graag met jouw passie en kennis vrouwen motiveren, enthousiasmeren en begeleiden om hun doelen te behalen en herken jij jezelf in oa de volgende steekwoorden:
Passie - betrokkenheid - verantwoordelijkheid - positieve energie - eerlijkheid - stressbestendig - flexibiliteit - collegialiteit - gezondheid? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie waarom jij ons team wil komen versterken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in