+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Doktersassistent Plus Poli Dermatologie Elst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rijnstate

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.658 p/m

Vacature in het kort

We zoeken een doktersassistent plus voor de polikliniek Dermatologie. Jouw taak is om het spreekuur goed voor te bereiden en verpleegtechnische handelingen te verrichten. Je werkt zelfstandig op speciale spreekuren, zoals die voor wonden en lichttherapie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en geeft hen belangrijke informatie. Ons team is enthousiast en hecht veel waarde aan samenwerking. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Solliciteren kan tot en met 2 juni 2024

Doktersassistent Plus Poli Dermatologie

Ben jij de enthousiaste, vakkundige en patiëntgerichte duizendpoot die wij zoeken? Dan spreekt de functie van doktersassistent plus jou zeker aan!

Als doktersassistent plus, waarbij de plus staat voor de verrichtingen die er bij deze functie horen, maak je deel uit van een team vakkundige en gedreven collega’s binnen de polikliniek Dermatologie in Elst, Arnhem en Zevenaar. Je draagt zorg voor een goede voorbereiding, zodat het de arts en patiënt aan niks ontbreekt, om zo het spreekuur op een prettige manier te laten verlopen. Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen in samenwerking met de medisch specialist. Bijvoorbeeld afnemen van allergietesten, assisteren bij biopten en ondersteunen op de poliklinische operatiekamer. Er is ook een apart spreekuur waar patiënten worden gezien waarbij benen met wonden behandeld en gezwachteld moeten worden en er komen patiënten voor lichttherapie, deze spreekuren worden grotendeels zelfstandig door je gedaan.


Werken op de polikliniek Dermatologie

Op de polikliniek Dermatologie houden we ons bezig met de behandeling van aandoeningen aan de huid. Als doktersassistent op onze poli ben je het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Je ontvangt, informeert en begeleidt de patiënten tijdens en na het onderzoek en/of kleinere ingrepen en geeft de patiëntenvoorlichting en instructies over de onderzoeken en behandelingen. Dit kan aan de balie als ook telefonisch.

We zijn een enthousiast team dat hart heeft voor het vak Dermatologie. Ons team bestaat uit doktersassistenten, verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, vakgroep assistenten en medewerkers polikliniek. De sfeer binnen ons team is open, gezellig en laagdrempelig en laat ruimte voor zelfstandig werken met eigen verantwoordelijkheden. Wij werken over alle 3 de locaties van Rijnstate, met als hoofd locatie Elst. Kom jij als gastvrije en gedreven doktersassistent ons team versterken?


Jouw vaardigheden
  • Je hebt een diploma doktersassistent, mbo-niveau 4.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met HIX en minimaal 1 jaar werkervaring als doktersassistent in een ziekenhuis.
  • Je bent stressbestendig en flexibel: je kunt snel schakelen, laat je niet snel uit het veld slaan in onverwachte situaties en bent bereid flexibel te werken qua diensten en dagen. De maandag en vrijdag werken zijn een pre.
  • Je bent teamspeler: je kunt goed samen werken en stelt je coöperatief op.
  • Je bent een collega met een klantgerichte, flexibele en collegiale instelling.
Rijnstate biedt jou
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris op basis van de cao-ziekenhuizen
  • Inschaling FWG 40 (max. € 3.658,- bruto p.m. o.b.v. fulltime dienstverband á 36 uur p.w.).
  • Een dienstverband voor 24-36 uur van 12 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling.

Je motivatiebrief en cv kun je richten aan Sanne Gebben, teammanager polikliniek Dermatologie. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je mailen naar Kristel Elsinga-Poelstra via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Sophie Folmer via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Deze procedure bestaat uit een gespreksronde, een meeloopmoment en een arbeidsvoorwaardengesprek. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 11 juni, op onze locatie Elst (Stationsplein 2 in Elst). De meeloopmomenten worden gepland in week 25 en het arbeidsvoorwaardengesprek eind week 25, begin week 26. De gewenste startdatum is wat ons betreft 1 september a.s.!



Aanbod

Daarom kies jij voor Rijnstate!

  • Werken aan je eigen ontwikkeling met ons Leerplein
  • Meewerken in innovatieve en duurzame projecten
  • Opleiden voor de toekomst
  • Aandacht en aanbod voor jouw vitaliteit
  • Doorgroeimogelijkheden binnen en buiten de zorg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in