+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Financial Controller Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Hanzeland Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Bij onze opdrachtgever staan ze voor totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek. Zij creëren en realiseren innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort. Daarbij dragen ze over de volle breedte onze expertise aan, het liefst al vanaf de schetsfase. Als pure ketendenkers zoeken ze waar mogelijk de samenwerking met professionele partners die het eindproduct naar een nog hoger plan kunnen tillen.

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een unieke groep bedrijven, de VDK Groep, waarin ieder bedrijf zelfstandig binnen zijn eigen specialisatie opereert en uiteraard de samenwerking zoekt daar waar dat nodig is.

Financial Controller (vaste baan) 32-40 uur

Functie;
Wij zoeken in  Emmeloord een ervaren, zelfstandige financial controller  (o.a. crediteuren, debiteuren, grootboekadministratie, projectadministratie en onderhanden werk). De functie kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid, je toont initiatief en stuurt waar nodig medewerkers aan in een divers takenpakket. Naast het beheren van verschillende administraties, ben je sparringpartner van de bedrijfsleider en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de financiële zaken. Binnen dit ambitieus bedrijf denk je actief mee om de mooie groei en kwaliteitsdoelen te behalen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor administratie in de breedste zin van het woord.

In deze functie heb je nauw contact met de bedrijfsleider, financieel rapporteer je aan de business controller van de VDK groep.

Wat breng je mee;Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je enige jaren ervaring in een financiële functie binnen de technische branche. Je werkt graag nauwkeurig en zelfstandig en weet de cijfers goed te analyseren en op basis daarvan goede adviezen op te stellen. Je werkt proactief en neem initiatief bij het efficiënter maken van financiële processen. Het is een pre als je ervaring heb ik het aansturen van medewerker(s)

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau richting financiën.
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift
  • Je hebt ervaring in een verantwoordelijk financiële functie binnen het technische MKB
  • Je bent bekend met het aanleveren en toelichten van financiële rapportages aan directie (omzet, kosten, onderhandenwerk en uitgaven, etc.)
  • Je hebt ervaring met de voorbereiding van de jaarrekening en het opstellen van maandrapportages.

Wij bieden;
Een mooie uitdagende functie bij een groeiend bedrijf. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen. Het bedrijf kent een goede werksfeer en sfeermeesterschap staat hoog in het vaandel bij de gehele VDK Groep. Uiteraard bieden ze een concurrerend salaris inclusief pensioenregeling.

We zijn benieuwd naar je reactie;
Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij je van harte uit je CV en een korte motivatie te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie kun je bellen met Karsten Bos 06-10787010.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in