+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmeloord.

Verkoopmedewerker Kamerplanten Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 23 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons familiebedrijf zoeken we iemand voor de afdeling Kamerplanten. Je gaat aan de slag met de verkoop, inkoop en presentatie van kamerplanten en potterie. We zoeken een energieke en klantgerichte collega voor 3 dagen per week. Je werkt in een team om de afdeling mooi te maken en klanten goed te helpen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook krijg je korting op onze producten. Kom werken in onze groene winkel en maak deel uit van ons team! Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst


Binnen ons familiebedrijf zijn we voor de afdeling Kamerplanten per direct op zoek naar een nieuwe collega voor 3 dagen in de week. In deze functie zorg je voor de verkoop, inkoop en presentatie van de artikelen van de afdeling. De afdeling bevat o.a. kamerplanten en binnen-potterie. En uiteraard ben jij iemand die onze gasten met een vriendelijke lach kan adviseren over kamerplanten en alle bijbehorende producten.

De functie

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een energieke, enthousiaste en klantgerichte collega voor 23 uur per week. Je zorgt mede met je collega’s ervoor dat de afdeling een optimale sfeer en beleving heeft door middel van aantrekkelijke product presentaties. Daarnaast zorg je voor een verzorgde opstelling van de artikelen in de schappen, het tijdig bijvullen van de schappen, artikelen voorzien van de juiste informatie en prijzen, het verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden en diverse hand- en spandiensten.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste groen-liefhebber.  Je hebt een commerciële instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet van aanpakken maar bent vooral klantvriendelijk en servicegericht. Je hebt bij voorkeur werkervaring in de verkoop. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief zaterdagen, zondagen en feestdagen. Bij voorkeur op de maandag, donderdag en één weekend dag.

Wij bieden

  • Een functie met veel diversiteit
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;
  • Markconform salaris op basis van de cao 'retail Non Food';
  • Voor werken op zon en feestdagen een toeslag van respectievelijk 50% en 100% die we compenseren in tijd;
  • Een personeelspas voor 20% korting op eigen aankopen op nagenoeg het hele assortiment en een nog fijnere personeelskorting in onze Proeftuin.

Leuk om te weten

Intratuin Emmeloord is in 2010 door de neven Joost en Stef Munsterman overgenomen van hun vader Jos en moeder Tonny. Nu werken we met circa 27 vaste medewerkers en een aantal gemotiveerde oproepers, elke dag met plezier in onze mooie winkel, met in het middelpunt nog de authentieke boerderij uit 1957. Hierin geïntrigeerd hebben we de Proeftuin, zodat een bezoek aan ons een echt geniet moment word, tussen al het groen en een plek voor een rust momentje met wat lekkers erbij.  In het voorjaar straalt de winkel groen en buitenleven uit. In het najaar wordt het een echte winterbeleving met onze prachtige kerst show.

 

Belangstelling?

Enthousiast geworden en heb je nog vragen? Kom langs voor een kop koffie, maar bel dan wel even van te voren en vraag naar Stef of Joost. Tel: 0527 612518.

Of stel je vraag via mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.ratuin  of via WhatsApp 06-39782625.

Tot slot : Ben jij die leuke collega waar we naar op zoek zijn? Laat van je horen en solliciteer bij ons. We zien ernaar uit om kennis met je te maken!

Solliciteren kan via onderstaande button ‘solliciteer direct’.

Groene groet,

Stef en Joost Munsterman

Intratuin Emmeloord

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in