+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmeloord.

Financieel administratief medewerker Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ROK Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.458 - € 3.567 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ROK Groep zoeken we een Financieel Administratief Medewerker die van cijfers houdt en graag in een team werkt. Je helpt mee om onze boeken perfect te houden. Je komt in een groeiend team waar jouw cijferkennis belangrijk is. Je moet goed zijn met cijfers en al ervaring hebben met boekhouding. Ook moet je snel nieuwe dingen kunnen leren. Je werkt precies, bent enthousiast en zoekt altijd naar de juiste cijfers. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een cijferkunstenaar met liefde voor teamwerk en een passie voor precisie? Bij ROK Groep in Emmeloord zoeken we een Financieel Administratief Medewerker die energie krijgt van het foutloos laten lopen van onze boeken. Dit is je kans om onderdeel te worden van een groeiend team waar jouw expertise in cijfers bijdraagt aan ons gezamenlijk succes.

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau met een financiële studieachtergrond. Je bent de Sherlock Holmes van de financiën; niets ontgaat jouw scherpe blik. Met minimaal 3 jaar ervaring in de boekhouding, beheers je het volledige spectrum van A tot Z, van het koppelen van facturen in ons boekhoudprogramma Exact, tot het voorbereiden van jaarrekeningen.

Jouw digitale vaardigheden zijn indrukwekkend, en je bent in staat om nieuwe systemen snel je weg te vinden. Je bent nauwkeurig, enthousiast en proactief, iemand die altijd zoekt naar de juiste cijfers en de antwoorden weet te vinden.



Gevraagd

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het volledige beheer van de financiële administratie, inclusief crediteuren- en debiteurenbeheer, en het uitvoeren van interne doorbelastingen. Je zorgt ook voor een nauwkeurige maandafsluiting en het opstellen en indienen van BTW-aangiftes.

Daarnaast houd jij je als financieel administratief medewerker bezig met:

  •  Het verwerken van bankmutaties en inkoopfacturen via TriFact365;
  • Het opstellen en indienen van BTW-aangiftes;
  • Voorbereiden van betaalbatches en uitvoeren van grootboekcontroles.

Ook beheer je de rekening-courant en voer je diverse overige administratieve taken uit, waardoor je een cruciale rol speelt in de financiële gezondheid van onze organisatie.



Aanbod

Als je bij ons komt werken als financieel administratief medewerker zorgen wij dat je dagelijks kunt aanschuiven in onze kantine voor een gezonde lunch. Je broodtrommel kun je dus thuislaten. Ook ligt er heerlijk vers fruit en krijg je uiteraard een moderne werkplek bij ons kantoor in Emmeloord.

Ook krijg je:

  • Een bruto salaris tussen de €2.458,- en €3.567, -;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km en een laptop van de zaak;
  • 20 vakantiedagen met de optie tot bijkopen.
  • Een individueel keuzebudget waarvan je bijvoorbeeld extra vrije dagen kunt kopen, een nieuwe fiets of maandelijks extra salaris.

Als financieel administratief medewerker bij ROK Groep ervaar je een fijne en uitdagende werksfeer, waarbij je elkaar kunt uitdagen om onder werktijd gratis te gaan sporten bij de sportschool naast ons pand. Verder bieden we jou interne en/of externe trainingsmogelijkheden, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.



Bedrijfsomschrijving

ROK Groep is de overkoepelende organisatie voor onze vier dynamische labels: Medicalhunt, Dujob, Dag1, en Quotec. Met twee locaties, eentje in Emmeloord en eentje in Utrecht kunnen we in een grote regio onze diensten aanbieden.     Medicalhunt is expert in het bemiddelen van zorgprofessionals.     Dujob specialiseert zich in arbeidsbemiddeling binnen de industrie, metaal, logistiek en techniek.     Quotec is onze kracht in het ontwikkelen van software en digitale maatapplicaties.     Dag1 richt zich op kantoorfuncties.Met een gedreven team werken we elke dag vol passie aan onze gezamenlijke missie: "Werk maken van talent". Bij ons staat naast inzet en hard werken, ontspanning en plezier hoog in het vaandel; of dat nu een verfrissende wandeling is of een gezellig potje darts. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan onze ambitieuze doelen, terwijl je geniet van een goede balans tussen hard werken, plezier en ontspanning.Interesse?Ben je enthousiast en klaar om als Financieel administratief medewerker bij ons in Emmeloord aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en solliciteer vóór 15 mei 2024. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Fenna (Corporate Recruiter) via [email protected]. Ik vertel je graag meer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in