+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmeloord.

Assemblage medewerker Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van dingen in elkaar zetten en werk je graag met je handen? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat melkrobots assembleren. Dit betekent dat je de verschillende onderdelen van de robot in elkaar zet. Je krijgt hiervoor handleidingen en tekeningen. Je begint op één plek en leert dan steeds nieuwe dingen. Het werk is nooit saai. Je komt te werken in een team bij een bedrijf dat de beste melkrobots maakt. Je krijgt de kans om veel te leren en er is een goede sfeer. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij ook zo enthousiast van assembleren, produceren en monteren... Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor onze relatie in Emmeloord, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en leergierige talenten die 2 rechter handen hebben. Je bent fulltime beschikbaar. Daarnaast wil je graag werken in dagdiensten.

wat bieden wij jou
  • Reiskostenvergoeding en pensioenopbouw
  • Kans op contract bij de opdrachtgever
  • Goed bereikbaar in Emmeloord
  • Ontwikkelmogelijkheden
  • Fulltime werken in dagdiensten
  • Goede werksfeer in een gezellig team
wie ben jij

Je vindt het leuk om te sleutelen, met je handen bezig te zijn. Je hebt technisch inzicht en bent erg leergierig. Het zou handig zijn als je al wat ervaring hebt met het werken in een technische omgeving. Ook vind je het leuk om zelfstandig bezig te zijn, maar ook om in een team te werken. Je wil graag leren technische tekeningen te lezen, of je kunt dit al.

wat ga je doen

Je takenpakket bestaat uit het assembleren van melkrobots. Oftewel, het in elkaar zetten van onderdelen. Deze onderdelen samen worden een melkrobot. Het in elkaar zetten van de onderdelen doe je met handleidingen en tekeningen. Er bestaan enkele stations waarin deze onderdelen worden gebouwd. Je wordt ingewerkt in 1 van de stations. Wanneer je het station onder de knie hebt, leer je het volgende station. Zo blijft het werk lekker uitdagend. Samen met andere mensen in je team zorg je er voor dat de melkrobot compleet de productiehal verlaat. Op naar de volgende melkrobot!

waar ga je werken

Je gaat aan het werk bij een bedrijf in Emmeloord. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van melkrobots. Onze relatie is marktleider op dit gebied en de robots gaan de hele wereld over! Hoe gaaf is dat?!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik neem, na het ontvangen van jouw sollicitatie, binnen 1 werkdag contact met je op! Als je nog vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Martin of Femke, via 0527 - 632 177.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in