+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.

Sales Manager Recycling Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Machinefabriek Emmen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.800 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

In deze rol als Salesmanager bij MF Emmen ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van opdrachten en het onderhouden van sterke klantrelaties. Met een focus op recyclingprojecten, variërend van tienduizenden tot miljoenen euro’s, beoordeel je aanvragen en neem je beslissingen over offertes en inschrijvingen. Jij bent de schakel tussen klanten, partners en het interne team, zorgend voor gestroomlijnde en professionele projectuitvoering. Klaar voor deze uitdagende en veelzijdige rol? Lees snel verder voor meer informatie!

Gevraagd

Jouw taken als Sales Manager Recycling bij Machinefabriek Emmen
Als Salesmanager Recycling ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze bestaande klanten.

Bij MF Emmen krijgen we aanvragen direct vanuit de klant en schrijven we in op aanbestedingen. Opdrachten hebben een omvang van enkele tienduizenden tot miljoenen euro’s. Dit kunnen componenten zijn (zeeftrommels, air separators en transportbanden), maar ook complete recycling lijnen. Je bewaakt de aanbestedingskalender en beoordeelt de aanvragen die vanuit klanten binnenkomen.

Vervolgens weeg, filter en bepaal je op welke aanbestedingen je in gaat schrijven en welke aanvragen je wel of niet offreert. Je neemt hierin haalbaarheid, slagingskans, rendement en risicoanalyses mee in je beslissing. Je onderhoudt veel contact met de opdrachtgever en partners om alle specificaties en eisen af te stemmen.

Alle verkregen informatie vertaal je samen met je collega’s naar een doordacht, helder geschreven, taalkundig sterk en mooi gepresenteerd plan van aanpak, voorzien van een efficiënte projectplanning, logistieke planning, risicobeheer, 3D-tekeningen en materiaalopgave. Verstuurde offertes en inschrijvingen volg je proactief op.

Wanneer MF Emmen de opdracht wordt gegund, zorg je ervoor dat je opdrachten gestructureerd overdraagt aan de projectleiders. Hiermee borg je dat processen strak en professioneel ingericht worden en alles volgens afspraak, op tijd en binnen budget wordt geleverd.


Aanbod

Wat we jou bieden
Bij Machinefabriek Emmen geloven we in het erkennen van toewijding en inzet. Daarom krijg je als Sales Manager Recycling bij ons:

✓ Een aantrekkelijk salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
✓ Jaarlijkse bonusregeling bij een vast dienstverband;
✓ Ontwikkelingsmogelijkheden zoals het volgen van cursussen en opleidingen;
✓ Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;
✓ Leuke en gezellige evenementen en activiteiten binnen Machinefabriek Emmen;
✓ Werken binnen een gerenommeerd staalbouwbedrijf met een solide reputatie;
✓ 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis.

Wat we van jou vragen
✓ Een afgeronde hbo-opleiding en al enige ervaring in een vergelijkbare technische commerciële rol;
✓ Je bent markt- en klantgericht met een scherp oog voor nieuwe kansen;
✓ Het bezoeken van internationale klanten is voor jou geen probleem;
✓ Je beheerst de Engelse taal en kennis van de Duitse taal is een pré.

Solliciteer Nu!
Klinkt dit als de uitdaging waar je naar op zoek bent? Klik dan op de solliciteerknop hieronder en stuur ons je cv. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via 0591-630888 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Derk Jan Weeke via 0591-630888.


Bedrijfsomschrijving

Machinefabriek Emmen is specialist in het verwerken van staal, variërend van componenten voor de recyclingmarkt en algemene machinebouw tot bruggen en sluizen. Machinefabriek Emmen is onderdeel van GB Steel Group. De GB Steel Group is met ruim 320 medewerkers uitgegroeid tot een belangrijke speler in de staalmarkt en kan rekenen op een vaste plek in de Maakindustrie100. Door de samenwerking binnen de GB Steel Group beschikken de bedrijven over een brede expertise en een groot machinepark. We make steel work!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in