+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Business Developer Industry Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.500 - € 9.167 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

De generaties na ons verdienen een toekomst. Maar wij zijn degenen die die toekomst moeten vormen, door de energietransitie nú te realiseren. Dit toonaangevende bedrijf gelooft dat slimme, efficiënte en groene oplossingen een vitaal onderdeel van die transitie vormen. En wij ook.

Vertel me meer…

Als partner voor de industrie en de vastgoedsector zorgen zij voor slimme, efficiënte en groene energieoplossingen in Europa. De belofte, We have the energy for more, is de leidraad voor meer dan 2.200 medewerkers die met technische knowhow, bewezen expertise op het gebied van duurzaamheid en een hoge handelingssnelheid klanten door een steeds complexere energiewereld te loodsen. Alles met als doel om de CO2-footprint te verkleinen en daarmee de wereld een stukje groener. Met meer dan 11.000 installaties, meer dan 5,4 GW aan thermische energie, zijn zij vanuit zijn vier regionale platforms in Duitsland, Zwitserland, Nederland en Italië actief in totaal negen Europese landen.

Het is een groeiende onderneming met een no-nonsense mentaliteit waar een open cultuur heerst en waar solidariteit en waardering hoog in het vaandel staan. Zij investeert in innovatieve technische oplossingen en neemt de volledige verantwoordelijkheid van financiering tot eigendom, van beheer tot onderhoud, van subsidies tot vergunningen. Kortom, zij ontzorgen volledig waardoor hun klanten zich kunnen richten op hun corebusiness.

Interessant! Hoe kan ik hieraan bijdragen?

Als Business Developer werk je nauw samen met het Industry team om de businesscase te vormen en te bepalen of een project te realiseren is op basis van de getallen. Jij bent commercieel verantwoordelijk voor het creëren van de opportuniteiten en het aanprijzen van de diensten. Je presenteert de plannen intern voor de goedkeuring en hebt een leidende rol in onderhandelingen met de klant om het project uiteindelijk binnen te halen. Als business developer draag jij de commerciële verantwoordelijkheid.

Dat klinkt interessant! Even mijn cv checken…

Dit is een baan voor iemand met de juiste hoeveelheid ervaring in de energie-industrie met een focus op investeringen en calculaties, bij voorkeur rondom energieopwekking. Je begrijpt de transitie van grondstoffen tot energie en hebt zowel een commerciële als een technische mindset. Als een specialist leg je moeiteloost het verband tussen klant, technicus en berekenende consultant. Bovendien spreek en schrijf uitstekend Nederlands en Engels. En niet onbelangrijk: je hebt de drive om de wereld een duurzamer plek te maken en haalt bevrediging uit een project dat daadwerkelijk iets toevoegt aan de energietransitie.

Dit kan ik. Wat zit er verder voor mij in?

De internationale ervaring die je hier opdoet, voegt veel toe aan je persoonlijke carrière, en deze job betekent waarschijnlijk een grote stap in de goede richting. Ze bieden een zeer aantrekkelijk salaris tot € 110.000,- per jaar, afhankelijk van je ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld, qua bonus, pensioen en vakantiedagen. Een lease-auto is ook verkrijgbaar, aangezien je regelmatig naar een klant zult gaan. Verder hoort hybride werken tot de mogelijkheden. Is dit jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer dan en maak je klaar voor een stap in de goede richting.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in