+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.

Senior assistent accountant MKB Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alfa Accountants en Adviseurs

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Jij voelt je thuis in de accountancy en hebt ruime ervaring als assistent accountant. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? En wil je graag écht iets betekenen voor mkb ondernemers én de waardering krijgen die je verdient? Dan is Alfa op zoek naar jou!
Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als senior assistent accountant MKB betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. Hoe mooi is dat?


Wat ga je doen assistent accountant mkb?

In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening, balans en winst en verliesrekening. Je doet dit voor de meer complexe klanten en helpt hen met de optimalisatie van de financiële administratie. Dat doe je vanuit ons kantoor maar ook op locatie bij onze klanten. Ons doel is het voor de ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken door middel van slimme ICT-oplossingen waarmee je cijfers in de actualiteit via een dashboard analyseert. Je biedt ondersteuning aan klantbeheerders en adviseurs bij adviesvraagstukken. Je zorgt ervoor dat onze starters en junioren goed worden begeleid en helpt ze om te groeien in het vak.

Je ontvangt zelf ook goede begeleiding en er is veel aandacht voor vaktechnisch overleg. Nauwe samenwerking met de andere disciplines binnen Alfa is van essentieel belang om ons optimaal in te kunnen zetten voor onze klanten.


Arbeidsvoorwaarden
  • Een gave functie in een groeiende organisatie waar je volop vrijheid en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen;
  • 24-40 uur;
  • 500 euro te besteden aan goede thuiswerkvoorzieningen;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris, o.a. in te zetten voor extra salaris, extra vakantiedagen of een eindejaarsuitkering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in