+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.
Laad meer vacatures

Schilder Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Bij ons in Emmen vind je een team dat houdt van schilderen. We hebben veel verschillende klanten en opdrachten, dus er is altijd iets nieuws te doen. Als schilder is jouw werk belangrijk van begin tot eind. Je maakt dingen mooi met verf, binnen en buiten. We zorgen goed voor je met een fijn salaris en de beste materialen. Ook helpen we je groeien in je werk met training en opleiding. Samen werken we aan leuke projecten. Kom jij ons team versterken? Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben jij een gedreven schilder op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Emmen? Bij Faber Personeelsdiensten draait alles om vakmanschap en werkplezier. Ons team in Emmen hecht waarde aan een inspirerende werkomgeving en streeft naar kwaliteit in ieder schilderproject. Met een gevarieerd klantenbestand bieden we een divers scala aan opdrachten waarin jouw schildertalent tot bloei komt.


Ben jij het?

Als schilder bij ons in Emmen draag je verantwoordelijkheid voor diverse schilderwerkzaamheden. Van voorbereiding tot de laatste verfstreek; jouw vakkundigheid zorgt voor een hoogwaardige afwerking. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, renovaties of nieuwbouwprojecten, jouw ervaring en precisie maken het verschil. Bovendien werk je volgens strakke planningen en lever je kwalitatief werk binnen de gestelde termijnen.

  • Ervaring als schilder is een vereiste.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Passie voor het schildersvak en oog voor detail.
Wat wij bieden

Als schilder bij ons bedrijf in Emmen kun je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We bieden een competitief salaris tussen €2500 en €3500 per maand, afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties als schilder. Bovendien voorzien wij in hoogwaardige materialen, zodat jij optimaal jouw vakmanschap kunt inzetten. Een aangename werksfeer en een hecht team van collega-schilders vormen de kern van onze bedrijfscultuur. We investeren in jouw ontwikkeling en bieden mogelijkheden voor bijscholing en training.


Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, alleen dan wel één zonder eigen projecten. Hoe jou dag er uit ziet, dat is dan ook aan jou! Daarover gaan we graag met je in gesprek. Wat heb jij als schilder al gedaan? Waar word je blij van en waar word jij niet blij van? Waar wil jij als schilder én als mens over 3 jaar staan? Wij gaan graag met je in gesprek, zodat we jou de best passende baan kunnen bieden.  Ben jij de schilder die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer! Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in