+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Financieel / Administratief medewerker Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

JMS Techniek

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als allround financieel administratief medewerker speel je een belangrijke rol in het team. Je houdt je bezig met verschillende taken zoals debiteuren, crediteuren en bankzaken. Ook help je met personeelszaken. Je zorgt ervoor dat alles goed loopt en bent het eerste aanspreekpunt voor vragen over de financiele administratie. Op zoek naar groeimogelijkheden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen? Als allround financieel administratief medewerker ben je een onmisbare schakel in het werkproces. Je verricht diverse administratieve werkzaamheden waaronder debiteuren, crediteuren, bankzaken, facilitaire zaken, personeelsadministratie. Je begeleidt de verschillende processen en kunt snel schakelen. Je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om de financiële administratie.

Gevraagd

Ben jij dit? Je hebt een afgeronde MBO opleiding of hoger en hebt al werkervaring. Je bent sterk in communicatie, klantvriendelijk, proactief en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor humor. Je wilt kwaliteit leveren en wilt zorgen voor tevreden klanten. Kennis van Exact is een pré. Je kunt zelfstandig werken en hebt daarbij een gestructureerde aanpak waarbij je prioriteiten stelt en nauwgezet werkt. Daarnaast vind je het leuk om in een relatief klein team te werken. En natuurlijk beschik jij over uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal.

Aanbod

Wat bieden wij: Jouw thuisbasis wordt een groeiende organisatie waar servicegerichtheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan. Een organisatie waar ook tijd is voor ontspanning. Je zult hier de warmte gaan voelen van een informele en gezellige sfeer waarbij hard gelachen mag worden en successen met elkaar worden gevierd. Verder krijg jij alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen ons werkgebied. Wij hechten veel waarde aan de ambitie van onze medewerkers. Wij moedigen het dan ook aan om cursussen en/of opleidingen te volgen.
Natuurlijk hanteren wij de CAO regels.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in