+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Orderpicker Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Bij ons kun je aan de slag als Orderpicker, of je nu fulltime, parttime of als bijbaan wilt werken. Elke dag is anders: je begint met koffie en gaat dan aan de slag met het nauwkeurig en snel verzamelen van bestellingen. Je zorgt dat alles op de juiste plek komt. Je wordt onderdeel van een team waar je veel kunt leren en doorgroeien. Ook kun je in verschillende shifts werken, met een aantrekkelijke toeslag op je salaris. Kom jij ons team versterken? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij aan de slag als Orderpicker? Bij dit bedrijf bieden ze je de kans om fulltime, parttime of als bijbaan te werken. Kom jij hun team versterken? Een werkdag als Orderpicker is divers en actief: start je dag met een kop koffie, daarna ga je aan de slag en pick je orders nauwkeurig en snel, verdeel je de bestellingen over kratten en zorg dat alles op de juiste plaats terechtkomt. Je bent een belangrijke schakel in het proces! Ben jij klaar voor een uitdagende functie waar geen dag hetzelfde is? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te verwelkomen in het enthousiaste team van orderpickers.

Wij bieden:

Wij bieden zowel fulltime, parttime als bijbaan mogelijkheden. En dat is nog niet alles! Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Ervaring loont: heb je al ervaring in een gelijkwaardige functie, dan wordt dit beloond met een hoger salaris. Bovendien bieden we de mogelijkheid om in ploegensystem te werken, waarbij je de ene week in de dagdienst werkt en de andere week in de avond dienst. Het startsalaris is vanaf €13.27 (21+), met daarnaast een aantrekkelijke toeslagen afhankelijk van op welke tijden je werkt. Interesse? Solliciteer dan snel en word deel van het enthousiaste team!

Wij vragen:

Ben jij een echte aanpakker met oog voor detail en werk je graag in teamverband? Dan ben je hier aan het goede adres! Voor de functie van Orderpicker zijn wij op zoek naar iemand die met enthousiasme en precisie aan de slag gaat. Werk je graag met een systeem en vind je het prettig om fysiek bezig te zijn? Lees dan snel verder! Onze ideale Orderpicker heeft: • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Beschikbaarheid parttime/fulltime of bijbaan;
• Een goeie dosis enthousiasme;
• Een goede fysieke gesteldheid. Herken je jezelf in bovenstaande punten? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet, dit mag via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever bestaat sinds 1925 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van vlees en vleeswaren aan de institutionele markt en de betere horeca. Onze opdrachtgever verwerkt iedere dag het beste vlees van klanten in de horeca via haar slagerijen op meerdere locatie. Naast de horeca zijn zij actief in de ziekenhuizen en verzorgingsinstelleingen. Het hoofdkantoor en één van de productiebedrijven zijn gevestigd in Emmen. Daarnaast is in Twello een productiebedrijf en een horecadistributiecentrum gevestigd. Verder worden orders bij elkaar verzameld, gecontroleerd en afgeleverd door hun chauffeurs bij verschillende zorginstellingen in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in